Tarih: 19.12.2011 11:33

Çayırova'da ücretsiz psikoloji danışmanlık hizmeti

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri, ilçe sakinlerine daha sağlıklı, kaliteli ve huzurlu bir yaşam için hizmetlerini sürdürüyor. 

 

 

HAFTANIN 2 GÜNÜ HİZMET VERİLİYOR

 

Toplum ruh sağlığının korunmasına ve güçlendirilmesine destek sağlamak, aile ve bireyin gelişimine yardımcı olmak üzere hizmete açılan merkez haftanın iki günü hizmet veriyor. Aile-çocuk, ergen ve yetişkin danışmanlığı alanlarında hizmet veren merkezde hafta içi Salı ve Perşembe günleri mesai saatleri içinde, 10:00-16:00 saatleri arasında, uzman psikolog tarafından görüşme ve terapi hizmeti veriliyor. 

Aile, Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi  İletişim güçlükleri, çocuklarda davranış bozukluları, kaygı-korku, öğrenme güçlükleri, depresyon, stres, sınav kaygısı, uyku bozuklukları, duygusal durum bozuklukları gibi birçok konuda psikolojik danışmanlık hizmeti ücretsiz olarak veriliyor.

 

 

TEK ŞART RANDEVU ALMAK

 

Çayırova Belediyesi Hizmet Binası içinde yer alan merkezden randevu almak koşuluya tüm ilçe sakinleri yararlanabiliyor ve terapi sürecinde gizlilik esasına büyük önem gösteriliyor. Terapinin ne kadar süreceği yardım alınan konuya ve kişisel ihtiyaçlara göre psikolog ve danışanla birlikte belirleniyor. Psikologlar gereken yerlerde yönlendirme önerebiliyor ya da süreç birlikte yürütülüyor. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —