Tarih: 07.03.2012 10:58

Çayırova'da tinerciyi kurşunladılar!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova’da yaşanan silahlı saldırıda tinerci olduğu öğrenilen bir kişi bacağından yaralandı. Alınan bilgilere göre Murat B. (26) isimli şahıs, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bacağından vuruldu. İddiaya göre 1999 yılından bu yana tedavi gördüğü öğrenilen Murat B.’nin önceki gün nalbura giderek 1,5 Litre tiner aldığı ve Yenimahalle’deki bir parka giderek tiner kokladığı öğrenildi.

   

 

Gece geç saatlere kadar parkta tiner koklayan Murat B., nalburdan aldığı 1,5 Litre tineri bitirdikten sonra parktan ayrılarak evine gitmek istedi. Durumu kötü olan ve başı dönen Murat B.’nin yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

 

 

 Bir anda neye uğradığını anlayamayan Murat B., aldığı tinerin ve bacağına isabet eden kurşunun etkisiyle yere yığıldı.  Şahsın yere yığıldığını gören çevre sakinleri durumu polise ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Murat B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 1999 yılından bu yana şahsın tedavi gördüğü fakat her defasında tedaviden kaçtığı öğrenildi.  Çayırova polisi konuyla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —