Tarih: 13.03.2012 11:36

Çayırova’da konteynırlar plastiğe dönüyor

Facebook Twitter Linked-in

 Üstyapı çalışmaları biten Çayırova ve Yenimahalle’de plastik konteynır uygulamasına geçen belediye, iki mahallenin yanı sıra toplu konut alanları, okullar, parklar ve kurumlarda uygulamayı sürdürdü. 

 

 

 

1.700 Konteynır Sayısına Ulaşıldı

 

 

 

Kademe kademe yapılan çalışmalar çerçevesinde Çayırova Mahallesi’nin tamamını plastik konteynıra dönüştüren Çayırova Belediyesi, 1.700 adet konteynırı Çayırova’nın değişik noktalarına yerleştirdi. Üstyapısı biten iki mahallede yapılan çalışmalara ek olarak toplu konut alanları, okullar, parklar, sağlık kuruluşları ve kamu kurumlarının çevrelerinde yaptığı değişikliklerle metal konteynırları kaldıran belediye, 1.700 adet plastik konteynırı hizmete sundu.

 

 

Vatandaşlar Memnun

 

 

Çayırova Mahallesi’nde etap etap gerçekleştirilen plastik konteynır uygulamasının son etabındaki konteynır teslimine katılan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Çayırova genelinde uygulamaya konulan plastik konteynır çalışmasında 1.700 konteynırın değiştiği bilgisini kaydeden başkan Akbaş, metal konteynırların sağlıklı olmadığını ve çok çabuk kirlendiğini vurguladı. Metallere göre plastik konteynırların daha modern ve hijyenik olduğunu vurgulayan Akbaş, çalışmalar hakkında da vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Mahalle sakinlerine teslim edilen konteynırların her bina önüne yerleştirildiğini ifade eden Akbaş, vatandaşlarla yaptığı sohbette plastik konteynırlar hakkındaki görüşlerini aldı. Mahalle sakinlerinin memnuniyetle karşıladığı çalışmayı Çayırova’nın geneline yayacaklarını vurgulayan Akbaş, temiz bir Çayırova için çalıştıklarını söyledi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —