Tarih: 07.04.2012 13:31

Çayırova'da kongre günü!

Facebook Twitter Linked-in

Kongrede 137 delege, yeni başkan ve yönetimini belirlemek için sandık başına gidecek. CHP Milletvekilleri Güneş, Akar ve Kaplan kongre için Çayırova’ya gelecek. CHP Çayırova ilçe kongresi Pazar günü Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşecek. Kongrede 4 aday başkanlık için yarışacak. Saat 13.00’de başlayacak kongrenin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

 

 

 

BOL ADAYLI BAŞKANLIK YARIŞI

 

 

CHP Çayırova ilçe örgütünün 2. olağan genel kurul toplantısında ilçe başkanlığı için dört ismin aday olduğunu açıklamış, düzenledikleri basın toplantıları ile yapacaklarını kamuoyu ve parti tabanı ile paylaşmışlardı. Pazar günü gerçekleşecek kongrede Rasim Meriç, Emine Özcan, Dr. Hamit Tandoğdu ile Ali Sınırtaş aday olacak. 130’u seçilen 7’si doğal delege olan 137 CHP’li sandık başına giderek yeni başkan ve yönetimi belirlemek için oy kullanacak.

 

 

 

MİLLETVEKİLLERİ GELİYOR

 

 

CHP Çayırova ilçe kongresine CHP il Başkanı Yalçın Kuşkan’ın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekilleri Dr. M. Hilal Kaplan, Prof. Dr. Hurşit Güneş ile Haydar Akar’da katılacak. CHP Çayırova ilçe Başkanı Veysel Suludere’nin yeniden aday olmayacağı kongreye CHP’lilerin de büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

 

 

SULUDERE, “PARTİMİZ BÜYÜYECEK”

 

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Veysel Suludere kongre öncesinde yaptığı son açıklamada, “ CHP köklü bir partidir. Devlet kuran partidir. Partimizi iktidara getirmek için başlatılan yürüyüşe katkıda bulunmak, özellikle de 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Çayırova’da yerel iktidarı kazanmak için hepimiz çok çalışmalıyız. Seçim sonucuna göre kim kazanırsa kazansın birlik ve beraberlik ruhunun bozulmasına izin vermemiz gerekiyor. Bütün adaylara bir çağrıda bulunuyorum. Seçim sonrasında hep birlikte kürsüden fotoğraf versinler. CHP’de kavga bekleyenleri hayal kırıklığına uğratsınlar” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —