Tarih: 10.04.2012 13:21

Çayırova'da kapkaç saldırısı!

Facebook Twitter Linked-in

İlaç yazdırmak için evinden ayrılan Ayşe A. (68) isimli yaşlı kadın, Çayırova Güzeltepe sağlık ocağının girişinde kapkaççının saldırısına uğradı. Alınan bilgilere göre yüksek tansiyonu ve şekeri olan yaşlı kadın evinden ayrılarak sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gitmek istedi. Sağlık ocağının merdivenlerini çıktığı sırada Gökhan G. (18) isimli şahıs tarafından saldırıya uğradı. Yaşlı kadının çantasını zorla alan Gökhan G., ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

 

 

ZANLININ EŞKALİNİ POLİSE VERDİ

 

 

Olay yerine kısa sürede ulaşan Çayırova polisi Ayşe A.,’yı polis karakoluna getirerek ifadesine başvurdu. Çantasının içerisinde 190 TL para ile vefat etmiş olan eşinin hediyesi olan altın alyans olduğunu söyleyen 68 yaşındaki Ayşe A., kapkaççının eşkalini polise bildirdi.

 

 

HEDİYE YÜZÜK ÜZERİNDEN ÇIKTI

 

 

Çayırova Emniyeti ise verilen eşkâl üzerinde duyarlı bir çalışma yaparak zanlıyı kısa sürede İstiklal caddesinde yakaladı. Koşmaktan ter içinde kalan zanlı, polis karakoluna getirilerek ifadesi alındı. Suçunu inkar eden Gökhan G.’nin üzerinde yapılan aramada ise 190 TL para ile yaşlı kadının altın alyansı çıktı. Çelişkili ifade veren zanlı, polisi kandıramayacağını anlayınca ise suçunu itiraf etti. Yaşlı kadının çantası ise polisler tarafından çöp konteynırında bulunarak yaşlı kadına teslim edildi. Olayın ardında ifadesi alınan Gökhan G., Gebze Adliyesine sevk edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —