Tarih: 23.01.2012 09:33

Çayırova'da iki bürokrata veda

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Eski Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Yümnü ve Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan eski Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak için Çayırova Belediyesi tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

 

Hüzünlü bir havanın hakim olduğu gecede Çayırovalı bürokrat, öğretmen ve okul müdürleri Sak ve Yümnü’yü yalnız bırakmadı.

 

Veda yemeğinde konuşan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve Çayırova Kaymakamı A. Selim Parlar, Çayırova’da ki kurumların uyumlu çalışmaları ve kişisel başarıların birleşimi ile çok yol kateldiğini, yeni ilçenin kurulduğu günden bu yana çok mesafe kaydettiğini vurguladılar.

 

Yümnü ve Sak ise yaptıkları konuşmalarda Çayırova Kaymakamı A. Selim Parlar’a önerileri ve kurumların önünü açması sebebiyle, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaşa ise tüm organizasyonlara verdiği maddi ve manevi destek için teşekkür ettiler.

 

Programın sonunda Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Yümnü ve Sak’a plaket verirken, Çayırova Kaymakamı A. Selim Parlar ise Başarı belgesi verdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —