Tarih: 24.03.2015 13:56

Çayırova’da Danışma Kurulu toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Kadın ve Gençlik kolları ile parti mahalle teşkilatı üyeleri katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Mahalle Başkanı Abdurrahman Çapan “Atatürk Mahallesi teşkilatı olarak gerek ilçe başkanlığımızla yaptığımız toplantılarda gerekse mahallemizin bize ilettiği sorunları çözme noktasında ilçe teşkilatımız ve belediyemiz ile birlikte koordineli olarak çözmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Mahalle Başkanı’ndan sonra söz alan Kadın Kolları Başkanı Banu Çürüksulu Demir “7 Haziran Genel Seçimlerine Kadın kolları olarak bütün teşkilatlarımızla birlikte durmadan çalışıyoruz. Unutulmamalıdır ki demokrasi sandıkta başlar sandıkta tecelli eder, sandık namustur. Sandık yönetim kurulları ile tüm seçmene ulaşabilecek ve onlarla hemhal olacağız. Bilinmelidir ki başarının tek yolu çalışmaktır.” dedi. Kadın Kolları Başkanı’ndan sonra söz alan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç; “Gerçekten yoğun günler geçiriyoruz.

 

İşimiz çok yoğun, çok zor ama yolumuz uzun. Bilinmelidir ki biz Çayırova teşkilatı olarak yorulmak nedir bilmeden zorluğa göğüs gererek çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Kılıç’tan sonra söz alan Belediye Başkanı Şevki Demirci ise; “Diğer partililer ilçe danışmalarını yapamazken biz burada sandık kurulu toplantılarını yaptık ve bitirmek üzereyiz bu yüzden başta ilçe başkanımız olmak üzere teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizim için her seçim önemli” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —