Tarih: 12.09.2013 12:12

Çayırova’da bebek ziyaretleri devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Beraberinde AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunvel ve AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik ve yönetimi eşliğinde ilçede yeni bebekleri olan ailelere ziyaretler gerçekleştiren başkan Akbaş, içerisinde bir bebeğin ihtiyacı olan malzemeleri barındıran bebek sepetlerini de ailelere hediye etti. 

 

Bez ve Mama Desteği Devam Ediyor

 

Yeni bebekleri olan ailelere yapılan ziyaretlerde sosyal hizmetleri ailelere aktaran başkan Akbaş, belediye olarak bebekleri olan ailelere desteklerini sürdürdüklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar her türlü sosyal hizmeti ulaştırdıklarını ifade eden Akbaş, gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde bebeklere ve ailelerine sağlıklı uzun bir ömür dilediğini belirtti. Yavuz, Duran ve Suludere ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde bebeklerle yakından ilgilenen başkan Akbaş, Türkiye’nin genç ve dinamik bir nüfusa her zaman ihtiyacı olduğunu belirterek, bu anlamda 3 ve 3’ten fazla yeni bebekleri olan ailelere 1 yıllık bez ve mama desteğini devam ettirdiklerini belirtti.

 

Akbaş, Suludere Ailesinin Yeni Bebeğini Ziyaret Etti

 

Yavuz ve Duran ailelerine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından en son bebek ziyaretini yeni bebek sahibi olan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Veysel Suludere’ye gerçekleştiren başkan Akbaş, aileye bir bebeğin ilk aylarında ihtiyacı olan malzemelerden oluşan bebek sepetini hediye etti. Beraberindeki AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunvel ve AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette belediye meclis üyesi Veysel Suludere sohbetini sürdüren Akbaş, misafirperverliğinden dolayı Suludere ailesine teşekkürlerini sunarak programını noktaladı.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —