Tarih: 08.09.2012 10:45

Çayırova'da atletizme büyük destek!

Facebook Twitter Linked-in

ÇAGET olarak yola çıkan ardından yolların ayrılması faaliyetlerine Çayırova Koşu grubu olarak devam eden spor sevdalısı ekibin her geçen gün giderek büyümesi ile resmi bir kulüp adı altında faaliyetlerine devam etme düşüncesi resmiyete döküldü. Çayırova Gençler ve Masterler atletizm kulübü basın toplantısı ile kamuoyuna resmen duyurusunu yaptı. Yaptıkları etkinliklerle bölge sporuna büyük bir değer katan spor sevdalısı grubun bundan sonrası çıtayı daha yukarılara taşımak adına mücadele verecekler. Toplantıya Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Günay, Çayırova İlçe Spor Müdürü Şehla Çalışan, Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, Çayırova Halk Eğitim merkezi Müdürü Ayaz  Gönüldaş ve kulüp sporcuları toplantıda yer aldı.

 

 

 

 “SPORUN DESTEKÇİSİYİZ”

 

 

 

ÇAYIROVA Belediye Başkan yardımcısı Nizamettin Günay “Kısa sürede bölge sporuna büyük katkıları olduğunu gözlemlediğimiz bu oluşuma sahip çıkıp destek olmaktan dolayı, bu ekibin içerisinde yer alan bir birey olarak çok mutluyum. Spor ahlakının ve terbiyesini bölge halkımızın katılımı ile her geçen gün sayımızı artırmak son derece keyif verici bir durum. Bundan sonraki hedefimiz kulüp hüviyetine erişen bu ekibimizle tüm halkımızı ve yeni neslimizi sporu kenardan takip eden değil bizzat iştirak eden bir toplum haline getirmek olacaktır”

 

 

 

 “SPORA YATIRIM SAĞLIKLI BİR YATIRIMDIR”

 

 

 

ESKİ Çayırova İlçe Spor Müdürü şimdinin Gebze İlçe müdürü Mücahit Sak “Çayırova yarı maratonu Avrasya’dan sonra resmi kurumlar tarafından kabul gören bir yarış olmuştur. Bu maratonun Çayırova’ya kazandırdıkları asla inkar edilemez. Avrupa ülkelerinde sağlıktan daha çok spora yatırım yapılıyor. Bununda tek nedeni sporla yetişen sağlıklı toplumlar kazandırmaktır. Spor alışkanlığı olan ülkelerde sağlık sorunları çok daha düşük seviyededir.Bizlerde sağlıklı toplumlyarı spor yaparak oluşturabiliriz. Bunun içinde Çayırova bölgesi bir çıkış noktası olabilir. ” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —