Tarih: 08.10.2012 13:25

Çayırova’da altyapıya hız verildi!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda başlatılan altyapı hamlesi Atatürk, Akse, Emek ve Özgürlük Mahalleleri’nde devam ediyor. İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve doğalgaz çalışmalarından oluşan altyapı uygulamasında yağmur suyu hatlarında 600’lük ve 1400’lük beton boru döşemesi yapılıyor. Kanalizasyon çalışmaları korega borular ile sürdüren ekipler, bu çalışmalar ek olarak tahrip olmuş ve ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarını uzun ömürlü malzeme kullanarak yeniliyor. 

 

 

 

4 ayrı noktada gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde Atatürk Mahallesi’nde kanalizasyon ve içme suyu hattı uygulamaları gerçekleştiriliyor. 323 sokak ve çevresinde yapılan çalışmalar doğrultusunda korega borularla kanalizasyon inşaatını sürdüren ekipler aynı zamanda içme suyu hatlarında da yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

 

 

 

Atatürk Mahallesi’nin yanı sıra Akse, Özgürlük ve Emek Mahalleleri’nde de altyapı çalışmaları devam ediyor. Yağmursuyu, kanalizasyon, içme suyu gibi altyapı uygulamalarının gerçekleştirildiği noktalarda 600’lük ve 1400’lük beton borular ile yağmur suyu hatları çekiliyor. Bu çalışmalara ek olarak kanalizasyon çalışmalarına da devam eden ekipler, Özgürlük Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. Ana hat çalışmaları ile sokak bağlantılarının devam ettiği doğalgaz çalışmalarında Yunus Emre Caddesi üzerinde çalışmalar devam ederken, caddenin hat çekiminin tamamlanması caddenin çevresinde çalışmaların devam etmesi planlanıyor. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —