Çayırova’da AK Parti rüzgârı!

Çayırova’da AK Parti rüzgârı!

Çayırova’da AK Parti rüzgârı!

Yoğun SKM programları ile ilçede AK Parti Rüzgârı estiren Çayırova Seçim ve Koordinasyon Merkezi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı.

Ağırlıklı olarak ev toplantılarına katılan SKM heyeti ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vatandaşların talep ve beklentileri ile yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, samimi tavırları ile mahalle sakinlerinin gönüllerini fed etti. Samimi sohbetlerin ardından mahalle sakinlerine hitap eden Karaosmanoğlu,  AK Parti’nin yerelde ve genelde yapmış olduğu hizmetler ile Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında itibar kazandığını, yapılan hizmetlerin en güzel göstergelerinden birinin de Kocaeli olduğunu ifade etti. Vatandaşların ilçe ve Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini dinleyen Karaosmanoğlu, gerekli notları alarak Çayırova’da yapılaması planlamalar çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Programlara sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

GELECEĞİN ÇAYIROVA’SINI İNŞA EDİYORUZ

Özgürlük Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Karaosmanoğlu ve SKM heyeti burada da mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, 13 yıldır Türkiye’de var olan huzuru ve güven ortamını bozmak isteyen şer güçlerin olduğunu, yapılmak istenen bu oyunu 1 Kasımda sandıklara giderek bozacaklarını ifade etti. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kısa sürede Çayırova’da gözle görülür bir değişimin olduğunu ifade eden Demirci, "Yatırım ve hizmetlerimizi yaparken kaynaklarımızı verimli bir şekilde kullanıyoruz. Yaptığımız çalışmalar

ile günün ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da geleceğin Çayırova’sını inşa ediyoruz" dedi.

İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜSÜN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmasında Büyükşehirin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. AK Parti hükümeti ile Türkiye’nin her anlamda güçlendiğini ifade eden Karaosmanoğlu, "2002 yılından sonra büyümeye ve güçlenmeye başlayan bir Türkiye var. Bu gelişmelerden rahatsız olan birçok çevre bu güne kadar çeşitli hile ve oyunlar ile ülkemizi karıştırmak istediler. 13 yıldır ülkemizde var olan huzur ve sükûneti bozmak isteyenler yaptıkları her oyunda bozguna uğrayarak halkımızın içerisine fitne sokmaya çalıştılar. Halkımızın arasına etnik ayırım yaparak bizleri ayrıştırmak isteyenlere vereceğimiz en iyi cevap 1 Kasımda sandığa giderek olacaktır" dedi.

 



Güllü’nün kardeşlerinden yeğenleri hakkında suç duyurusu

Büyükşehir ekiplerinden Koçarlı ve Germencik’te hummalı çalışma

Şişli’de bir araç, kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına daldı. Kazada yaralananların olduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Nazilli Belediyesi Yeni Mahalle’deki taş döşeme çalışmasını tamamladı

Yaralı halde bulunan dağ keçisi tedavisinin ardından doğaya salındı

Bitlis’te tır dorsesinde 31 göçmen yakalandı

Hakkında 17 yıl hapis cezası bulunan şahıs Jandarma ekiplerince yakalandı

Bakan Ersoy: "Rajab’ın ailesiyle Bakanlığımızda bir araya gelerek, ardından birlikte Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı ziyaret ettik"

Sıhke Göleti’ne giren inek telef oldu

Göçün hafızası geleceğe taşınıyor

Sabiha Gökçen’den Mısır’a iki yeni destinasyon: Luksor ve Marsa Alam’a uçuşlar başladı

Beşiktaş Belediyesi minik öğrencilere afet bilinci eğitimi verdi

Bağcılar’da en iyi kuaförler engelli bireyler için yarıştı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Gaziantep’te trafikte tehlike saçan ve kaza yapmaktan kıl payı kurtulan sürücüye ceza

Başkan Öztürk’ün hayatını kaybeden kayınvalidesi son yolculuğuna uğurlandı

TBMM’de bütçe maratonunda ‘savunma sanayinden kimler rahatsız’ gerginliği

DMS ekranı yeni konumunda mesaiye başladı

Yol uygulamasında uyuşturucu ele geçirildi

Samsun Şehir Hastanesi adıyla yapılan ’iş başvurusu’ dolandırıcılığına karşı uyarı

Sultanbeyli’de motor kazasında hayatını kaybeden 3 çocuk babası son yolculuğuna uğurlandı

Sarıkamış’ta anma öncesi kritik toplantı: "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor"

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor

Egologıcs projesi Bursa’dan Türkiye’ye yayılıyor

Avrupa Parlamentosu, Rus gazının ithalatını yasaklama planını onayladı

Konya Büyükşehir’in desteklediği "Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması"nda ödüller sahiplerini buldu

Samsun’da 25 bin yaşlıya hizmet verildi

Muğla’da "Sıfır Atık" seferberliği çalıştay sonuçları vizyon buluşmasıyla açıklandı

Arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı

SAMEK atölyelerinde minikler seramikle, gençler tezhiple tanıştı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.