Tarih: 25.04.2016 08:44

Çayırova şen şakrak: 0-5

Facebook Twitter Linked-in

 9’da 9 yaparak Play-Off rekorunu geliştiren yeşil-siyahlı ekipte Tayfun ve Güney iyi futbollarını attıkları 2’şer golle süsledi.

As oyuncularını yedek soyunduran Çayırova ekibi ilk 45 dakikayı Güney'in 2 ve Ümit'in golleri il 3-0 önde kapattı. Mehmet Kukul, Ahmet ve Dilhan'dan yoksun kadrosu ile mücadele eden 1937 Seka'da ise Mustafa ilk yarıda gol kaçıran isimdi. Turkuaz-Beyazlılarda Kazım ayakta kalan isimlerin başında geldi.

cayirovaspor-3.jpg

TAYFUN YİNE ESTİ
Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda oynanan maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Çayırovaspor, Tayfun ile 2 gol daha bularak 9. maçını da kayıpsız geçti. İki takım için de formalite şeklinde geçen mücadele centilmence başladı ve centilmence sona erdi. 1937 Sekaspor Teknik Direktörü Nejat Ferhatoğlu, Çayırovaspor'a Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diledi. Seka'da Enes Sülün 6 hafta sonra formasına kavuştu. 

1937 SEKASPOR 0-5 ÇAYIROVASPOR
STAT: Mehmet Ali Kağıtçı
HAKEMLER: Özcan Kılıçkeser***, Alper Gür***, Burak Celep***
1937 SEKASPOR: İsmail**, Kazım**, Rahman** (Burak Özgür*), Muhammed** (Tayfın*), Ömer**, Osman**, Mustafa**, Batıkan**, Ercan**, Tayyip**, Furkan**, (Enes*)
ÇAYIROVASPOR: Engin***, Ömer***, Oğuzhan***, Bilal***, Oğulcan*** (Fatih**), Tayfun****, Gökhan***, Muharrem***, Ümit Murat*** (İdris**), Güney****, Erkam*** (Nihat**)
GOLLER: Dk. 12 ve 33 Güney, Dk. 38, Ümit Murat Dk. 65 ve 77

cayirovaspor-4.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —