Tarih: 08.03.2013 18:14

Çayırova fotoğraf yarışması sonuçlandı

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi personelleri ve CAFDER temsilcilerinin jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın derecelendirilmesi sağlandı. Çayırova Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nde yapılan değerlendirmede yarışmaya katılan 125 fotoğrafçının fotoğrafları teker teker incelendi.

 

Yapılan çalışma ile 1.000’i aşkın fotoğraf jürinin değerlendirmesinden geçti. CAFDER’de yapılan jüri değerlendirmesi çerçevesinde 2. Çayırova Fotoğraf Yarışmasının 1.’si Tayip Başak, 2.’si Murat İbranoğlu ve 3.’sü Sertaç Nurtan oldu. İlk üçün belirlendiği değerlendirmede mansiyon ödülünü yine Sertaç Nurtan kazanırken, jüri özel ödülünü D. Özgür Ünlü, Çayırova Belediyesi özel ödülünü Ahmet Turan Kural kazandı. Dernek lokalinde gerçekleştirilen jüri değerlendirmesine katılarak jüri ile fotoğraf yarışması hakkında fikir alışverişinde bulunan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, katılımın önemli olduğunu belirtti. 125 fotoğrafçının katılmasının yarışmanın önemini vurguladığını ifade eden Akbaş, fotoğraf yarışması ile Çayırova’nın güzelliklerini ortaya çıkardıklarını belirtti.

 

Bir süre jüri ile değerlendirmelere katılan başkan Akbaş, yoğun programı nedeniyle Çayırova Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nden ayrıldı. Çayırova Fotoğraf yarışmasının derecelerinin belirlenmesinin ardından sergi ve ödül töreni için hazırlıklarını sürdüren belediye ödül törenini 21 Mart Perşembe günü saat 14:00’da Belediye Kültür Salonu’nda yapacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —