Tarih: 25.04.2016 10:45

Çayırova Belediyesi’nden Kızılay’a yer tahsisi

Facebook Twitter Linked-in

Nisan ayı meclis toplantısında alınan karar gereği yer tahsisi için imzaları atan Demirci, Kızılay yetkililerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çayırova Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ne yapılan Hilmi Üsteler Parkı, Kızılay Çayırova Şubesi'ne tahsis edildi. Park içerisindeki idari bina, kafeterya ve parkın tamamının tahsisi edildiği protokolde karşılıklı olarak imzalar atıldı. Yapılan protokolün hayırlı olmasını temenni eden Kızılay Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini iletti.

DEMİRCİ: KIZILAY İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR
Gerçekleştirilen protokol ile birlikte artık Kızılay’ın önemli bir tesise kavuştuğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Dünyanın her yerine herkesten önce yardım eli uzatan Kızılay’ımıza yeni yeri hayırlı olsun. Daha önce Kızılay yetkililerimizle yaptığımız görüşmeleri neticelendirerek, aldığımız meclis kararı ile yer tahsisini gerçekleştirdik. Artık Çayırova’mız da Kızılay gibi önemli bir kuruluşumuzun tesisi var. Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete sunduğumuz Hilmi Üsteler Parkımızı kendilerine tahsis ettik. İçerisinde idari binası ve kafeteryası bulunan park Kızılay’ımızın ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte. Kızılay’ımıza hayırlı olsun" dedi. Kızılay’ın önemine de değinen Demirci, "Kızılay yaşanan tüm felaketlerde, zorluklarda her zaman büyük bir görev üstlenerek hizmet veren bir kuruluştur. Tüm insanlığa büyük bir özveriyle, gönül bağlılığıyla ulaşan kuruluşumuzun bir ayağı olan Çayırova Kızılay Şubemiz yeni yerinde hizmet verecek. Bizlerde her zaman Kızılay’ımızla gönül bağımızı sağlam bir şekilde tutacak, destek olacak ve yanında olacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —