Tarih: 02.07.2016 08:37

ÇAYIROVA BELEDİYESİ İFTARDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Personel eş ve çocuklarıyla birlikte 2000 kişinin katıldığı iftar sofrasında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’de orucunu personeliyle birlikte açtı. Demirci, "Çayırova sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelime teşekkür ediyorum" dedi.

Kuştepe Ormanı’nda gerçekleştirilen iftar programında belediye personelleri ile bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, geleneksel hale getirdikleri iftar programında belediye çalışanları ile tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Demirci, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Çayırova Belediyesi ailesi olarak gönül sofrasında buluştuk. Biz büyük bir aileyiz. İlçemizin gelişmesi, büyümesi adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Hepimiz Çayırova için, Çayırova halkı için çalışıyoruz. Çayırova için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

PROJELERİMİZ TAMAMLANIYOR
Sözlerine projeler ve yatırımlar hakkında devam eden Demirci, "Devam eden projelerimiz var. Semt Konaklarımızın inşaatlarını tamamladık, hizmete açıyoruz. 24 derslikli Çayırova İlkokulumuz eğitime hazır. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun inşaatı hızla devam ediyor. Sosyal Tesisimiz Ramazan Bayramından sonra hizmete girecek. Birçok projemizi tamamladık. Ayrıca Fen İşleri alanında çalışmalarımız hızla ilerliyor. Çayırova’mızın değişimini ve gelişimini sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
Atatürk Havaalanında yaşanan menfur saldırıyı da bir kez daha kınayan Demirci, terörün bu ülkeyi bölemeyeceğini söyledi. Gelişen, istikrarla büyüyen, güçlenen ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Büyük Türkiye’nin önünü kesmek için her türlü yolu deneyen teröre karşı dimdik duruş sergilemeyi sürdürmeleri gerektiğini vurgulayan Demirci, hem Türkiye’nin, hem de Çayırova’nın büyümeyi ve gelişmeyi sürdüreceğini söyledi. Terörün hiçbir türlüsünün kabul edilemeyeceğini söyleyen Demirci, millet olarak el ele vererek bu beladan da kurtulacaklarını ifade etti. Yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen ve yakınlarına sabır dileyen Demirci, "Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun" dedi. Demirci, konuşmasının sonunda iftar yemeğine katılan tüm personellerine ve ailelerine teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —