Tarih: 20.10.2020 10:35

Casper Servis Türkiye

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu sorun ve problemlerin başında ise sistem çökmeleri, ekran kırılmaları, batarya problemleri ve özellikle de şarj cihazlarının bozulması gelir. Bu durumlardan herhangi biri veya çok daha farklı bir durum yaşandığında ise, kesinlikle bir yetkili servise başvurulmalıdır.

Eğer siz de dizüstü cihazınız ile ilgili bir sorun yaşıyor ve desteğe ihtiyaç duyuyorsanız, Casper servis ile iletişime geçebilirsiniz. Servis ile iletişime geçerek cihazınızın tamir ve bakım işlemlerini yaptırabilir, ihtiyaç duyduğunuz aksesuar ve yedek parçaları satın alabilirsiniz. Servisten hizmet almak için tek yapmanız gereken ise, servisin İnternet adresini ziyaret etmek ve servis formunu doldurmak.

Notebook ve Laptop Tamiri

Markaya ait notebook ve laptopların tamirini sağlayan servis, cihazlarda yaşanabilecek her türlü aksaklık ve sorunu en iyi şekilde gidermeyi hedefliyor. Sahip oldukları uzman ve deneyimli kadro ile cihazlardaki sorunlara net ve kesin analizler yapan servis, kısa süre içerisinde doğru müdahaleyi yaparak sorunu çözüme kavuşturuyor.

Laptop Aksesuar ve Parça Temini

Cihazda meydana gelebilecek sorunların başında yer alan parça bozulmaları, Casper servisi ile oldukça kolay bir şekilde çözülebiliyor. Sorunlu parçanın teminini ve montajını da sağlayan firma, sadece parça tedariki değil, cihaz aksesuarlarının da teminini sağlıyor. Servisin tedarikini sağladığı aksesuarların başında ise şarj cihazları ve cihaz bataryalar yer alıyor.

Servisin Sunduğu Hizmetler

Birçok farklı hizmeti bulunan servis, markaya ait tüm dizüstü bilgisayarların problemlerini çözüyor. Profesyonel ve dikkatli bir şekilde sorunun çözümünü sağlayan servis, her türlü sorun ile kolaylıkla başa çıkabiliyor.

İşte Casper laptop servis sizlere sunduğu birkaç hizmet;

Bunlar ile beraber daha birçok hizmeti müşterilerine sunuyorlar.

7/24 Teknik Destek İmkanı

Her an destek alabileceğiniz ve sorunlarınız ile alakalı sorular yönetebileceğiniz bir teknik destek hattı bulunan servisten, sizde kolaylıkla hizmet alabilirsiniz. Bu destek hattı ile sorununuzun çözümü hakkında bilgi alabilir ve servis başvurusunda bulunabilirsiniz. İrtibat: https://www.casperservisturkiye.com/

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —