Tarih: 17.03.2012 14:11

“Çanakkale Zaferi fedakârlığın sembolüdür”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bayrağı ve manevi değerleri için canını feda eden, Çanakkale şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 97. Yıldönümünü ülke olarak idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olarak da milletimizin hissiyatında son derece önemli bir yere sahiptir.” dedi.

 

 

Çanakkale Zaferi milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel delili olduğunu belirten Başkan Şık sözlerine şöyle devam etti:

 

 

 " Çanakkale'de kazanılan sadece askeri bir zafer değil, insanlık dersi veren bir kahramanlık öyküsüdür. Çanakkale Zaferi Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel delili ve eşi görülmemiş bir destandır. Şu an üzerinde özgürce yaşadığımız bu güzel vatanımızı bizlere kazandıran ecdadımızı minnetle yâd ediyoruz. Bize bıraktıkları mirasın ve verdikleri mücadelenin bilinciyle, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyoruz.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —