Tarih: 12.06.2013 13:33

Camilerde ramazan bakımı başladı

Facebook Twitter Linked-in

Periyodik olarak uygulanan program çerçevesinde yıl içinde bakım ve temizlikleri yapılan ibadethanelerin ramazan öncesi bakımlarına başlanması cami cemaatinin de takdirini topluyor. 

 

Kartepe İlçesi genelinde köyleri de kapsayan temizlik uygulamasında 76 cami ve 38 kuran kursunun içindeki halıları yerinde şampuan ile yıkanıp kuru temizlemesi yanında, gül suyu esansı ile güzel kokması sağlanıyor. Ramazan öncesi Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekip ve kendi ekipmanı ile belirlediği program dahilinde ilçedeki cami ve kurslardaki temizlik çalışması kapsamında cami dışındaki avlunun çevre temizliği ile tuvaletlerin bakımı da yapıldı.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın talimatıyla başlatılan uygulama cami dernek yöneticileri ve cemaati tarafından büyük takdir görüyor. Cami dernek yönetimi ve cemaati özellikle camilerin temizliğini belediyenin üstlenmesinin örnek bir davranış olduğunu kaydettiler. İbadethanelerin temizliğini üstlenen Kartepe Belediyesi'ne şükranlarını sunan cemaat bu olayın mimarı olan Başkan Karabalık'a da teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —