Tarih: 07.05.2012 14:23

Çamaşır makinaları yola devrildi!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Yenimahalle girişinde yaşanan TIR kazası trafiği 4 saati aşkın bir süre felç etti. Şifa Mahallesi’nde bulunan Arçelik fabrikasından Cumartesi sabah çıkan 14 DZ 762 Plakalı TIR Çayırova’ya Ali Haydar Efendi Caddesi’nden giriş yaparak Otoban Bağlantı yoluna girmek istedi. Işıklardan Çayırova’ya girmeden dönmesi gereken TIR sürücüsü bilinmeyen bir sebeple ışıkları geçtikten hemen sonra demirci petrolün karşısından u dönüşü yapmak istedi.

 

 

 

 

Yolun eğimli olması sebebiyle dönüşün 90 derecelik kısmı tamamlandığında yüklü olan dorsenin ağırlık merkezi yükü taşımadı ve dorse devrildi.

 

 

 

Dorsede yüklü olan 400 civarında makinenin bir kısmı yola saçıldı. Yola saçılan makinelerin toplanıp yükün başka bir araca aktarılması çok uzun zaman aldı ve trafik 4 saati aşkın bir süre felç oldu. Devrilen tır 4 şeritli yolun 3 şeridini tamamen kapattığından Çayırova çıkışında trafik akışı demirci petrolün içinden sağlandı. Girişte ise açık kalan Yenimahalle İlköğretim Okulu yanındaki tek şerit kullanıldı.  Kazanın Cumartesi sabahı yaşanmış olması trafikte daha büyük mağduriyet yaşanmamasına sebep oldu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —