Tarih: 28.05.2012 13:48

Çalkavur'dan Başkan'a veda ziyareti!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu ay sonunda emekliye ayrılmaya hazırlanan İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur’u misafir etti. Çalkavur, görev yaptığı yaklaşık 3 yıllık dönem boyunca, kendisine ve Kocaeli Emniyeti’ne olan katkılarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

 

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Emeklilik hazırlıklarına başlayan Çalkavur, protokole düzenlediği veda ziyaretleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Çalkavur, Kocaeli’nde çok güzel günler ve çok güzel bir hizmet dönemi geçirdiğini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu’na görev süresi boyunca kendisine gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkür eden Çalkavur, ‘’Büyükşehir olarak Kocaeli Emniyeti’ne önemli katkı ve destekleriniz oldu, kendim ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.

 

 

 

BAŞARILI HİZMETLER YAPTI

 

 

 

Çalkavur’a Kocaeli’nde yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu da, ‘’Görev yaptığınız dönem boyunca Kocaeli’nin huzurlu ve güvenli bir şehir olması için yaptığınız çalışmalardan dolayı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kocaeli Valiliği tarafından, kent protokolünün katılımıyla Çalkavur için bir veda yemeği düzenlendi. Yahya Kaptan’da düzenlenen veda yemeğine Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, vali yardımcıları, daire müdürleri, üst düzey emniyet görevlileri katıldı. Yemekte Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu tarafından, Çalkavur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek, çeşitli hediyeler verildi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —