Tarih: 04.02.2012 16:24

Çalkavur oğlunu evlendirdi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeliİl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur ve eşi Ayşe Çalkavur çiftinin Avukat oğulları Alper Çalkavur, hayatını Kadriye ve Engin Çağlayan Çiftinin Halkla İlişkiler Uzmanı kızı Kübra Çağlayan ile birleştirdi.

 

Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Nikah törenine Vali Ercan Topaca, Milletvekilleri, Ffikri Işık, Sibel Gönül, İlyas Şeker, Lütfü Türkkan, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, Emniyet Teşkialtı, Kamu İl Müdürleri, Darie Başkanları, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Aile dostları katıldı.

 

 

Alper ve Kübra çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

 

 

Çiftin Nikah şahitliğini ise Vali Ercan Topaca, Prof. Dr. Zafer Yalçıntaş, Milletvekilleri Sibel Gönül, Lütfü Türkkan, İlyas Şeker, Fikri Işık, Mehmet Ali Okur, Eski Milletvekilleri Şevki Yılmaz, Kerim Aydemir, Tıbbı Genetik Uzmanı Fatma Rengin Coşkun, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptı.

 

 

Karaosmanoğlu, Genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Genç çiftin önemli bir karara imza attıklarını belirten Vali Topaca, çiftin aileleri ile mutlu bir beraberlik sürmesini diledi.

 

 

Çiftin 3 çocuk sahibi olmasını isteyen Prof. Dr. Zafer Yalçıntaş, nikah defterini Gelin Kübra Çağlayan'a takdim etti. Protokol üyeleri hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra çifte takılarını taktılar. Takı töreninin bitiminin ardından ise gelen konuklara ikramda bulunuldu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —