Tarih: 20.06.2012 17:42

Çalıştığı depoyu arkadaşıyla soydu!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, çalıştığı işyerini arkadaşıyla birlikte soyan şahıs yakalandı.  Olay, Çayırova’nın Şekerpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Şekerpınar’da bir depoda, depo sorumlusunun yardımcısı olarak çalışan İlker Y.(22) isimli şahıs, arkadaşı Salih K. (38) ile birlikte çalıştığı depodan bakır kalıp ve bakır malzeme çalarak İstanbul Tuzla’daki bir hurdacıya 600 TL’ye sattığı belirtildi. İlker Y., sattığı bakırlardan aldığı 600 TL’nin 200 TL’sini arkadaşı Salih K.’ya verdi.

 

 

 

İlker Y. isimli şahıs sattığı kalıplardan aldığı parayı ikiye bölmek yerine az bir mikdarını arkadaşı Salih K’ya verince aralarında anlaşmazlık çıktı. İddiaya göre Salih K., paranın yarısını alamadığı için arkadaşının cebinden anahtarı alarak depodan 10 ton bakır kalıp ve bakır malzeme daha çaldı.

 

 

 

Durumu fark eden depo çalışanları olayı polise bildirdi. Olayla ilgili inceleme başlatan Çayırova Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İlker Y’i yakalarken, Salih K.’nın ise arandığı öğrenildi. Yakalanan şahıs ifadesinde suçunu itiraf ederken, arkadaşına paranın yarısını vermediği için anahtarını çaldığını ve kendisinin son olaydan haberinin olmadığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili Salih K. aranırken, yakalanan İlker Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —