Tarih: 10.11.2020 02:18

Çakır,Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyorum

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcısı Serap Çakır,10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Zor şartlara ve imkansızlıklara rağmen milli mücadeleye önderlik ederek bizlere vatan kazandıran Mustafa Kemal Atatürk,tüm topluma örnek olmaya devam ediyor.10 Kasım, yas tutmaktan ziyade Atatürk’ün bize bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak adına daha bir istekli olmamız gerektiğini bizlere hatırlatıyor.Askeri dehası, siyasi başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılâplarıyla tarihin akışını değiştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yegâne emeli aziz milletimizin medeni ve refah seviyesi yüksek bir millet olarak varlığını sürdürmesi idi.

Bizler de bugün Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda cumhuriyetimizin kuruluş temellerini, fikir ve ideallerini yaşatarak, kazanımlarımızı artırıp, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyeye çıkarma gayreti içerisinde yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Büyük önderimizin bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz. Bu sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir. Bu inanç ve düşüncelerle,aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —