Tarih: 13.04.2017 12:20

Çakır, ev ev yeni sistemi anlatıyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit İlçe SKM programları kapsamında İzmit2te ev ziyaretlerinde bulundu. 16 Nisan halkoylamasına sayılı günler kala, ara vermeden kapı kapı dolaşan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan Ak Partililer, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün, Zabıtan Mahallesi’nde ev toplantısında katılan Milletvekili Sami Çakır, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında merak edilenleri yanıtladı. Düzenlenen ev toplantılarına, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve İlçe Yöneticisi Ali Galip Göktürk katıldı. 

ÖRNEK ÜLKE OLDUK
Çakır ziyarette yaptığı açıklamalarda, “12 Eylül darbe anayasasından vesayet anayasasından kurtulalım istiyoruz. Artık 82 anayasası bu millete ağır geliyor. Bu milletin önünü tutuyor. 2002’den önceki krizleri unutmadık. Bankaların battığını, hortumlandığını unutmadık. 15 yıldır yeni bir Türkiye ile karşı karşıyayız. 15 yıldır bu ülke ekonomi gibi birçok alanda dünyaya örnek gösterilecek bir ülke haline geldi” dedi. 

‘2023 HEDEFLERİMİZE DAHA HIZLI ULAŞACAĞIZ’
Çakır açıklamalarının devamında, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi belirsizlikleri azaltacak, 5’er yıllık kesintisiz istikrar dönemlerini beraberinde getirecektir. Belirsizliğin azaldığı, güvenin pekiştiği bir ortamda yatırımlar hızlanacak, ekonomi ve istihdam artacaktır. Ekonomide sağlanan bu dönüşüm Türkiye’nin 2023 hedeflerine çok daha hızlı ulaşmasını sağlayacaktır” dedi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —