Tarih: 10.10.2014 11:49

Buz pateni ve buz hokeyi kursları ücretsiz

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spora yönelik hizmetleri sınır tanımıyor. Büyükşehir bu defa da kentin en gözde spor tesisi olan Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen buz pateni ve hokey kurslarını ücretsiz hale getirdi. Kurslara katılan vatandaşlardan bundan böyle ücret talep edilmeyecek. Karar 1 Kasım Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.

 

Vatandaşlar 70 TL karşılığında bir ücret ödeyerek yararlandığı kurslara artık ücret ödemeyecek. Buz Pateni ve Buz Hokeyi branşlarının ücretsiz kurslarının merkezi her zamanki gibi Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Sporları tesisi olacak. Vatandaşlar hafta sonları 10.00 ile 13.00 arasında ücretsiz kurslardan yararlanabilecek. Ücretsiz kurslar 1 Kasım Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak.

 

Öte yandan Buz Pateni ve Buz Hokeyi kurslarından ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru süresi Kurban Bayramı’nın ardından başladı. Başvurular, Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin Şirintepe mahallesi D-100 Karayolu üzerindeki adresine yapılacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —