Tarih: 15.01.2020 13:36

Buz Pateni Federasyon Kupası Yarışmasına Davet

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan ve aynı zamanda Buz Pateni Federasyonu  Kocaeli İl Temsilcisi olan Vedat Tortumcuoğlu’ndan davet ve buz pateni sporunun çocuklar üzerindeki psikolojik ve sosyal etkileri  hakkında bilgilendirici açıklama yapıldı.

Vedat Tortumcuoğlu’nun açıklaması şöyle:

Yapılan araştırma sonuçlarına göre, spor etkinliklerine katılan gençlerin çevrelerindeki bireylerle kurdukları ilişkilerde bağlarının güçlendiği, ailelerinin ve çevrelerinin olumlu tutum ve davranışlarının da özgüvenlerine katkıda bulunduğu görülmüştür.
                                                                                                                 
Buz pateni sporu da,  gençlerin ilgi duyduğu ve öğrenip alışkanlık edindiklerinde ise kolay kolay vazgeçemediği bir spor dalı olması hasebi ile ebeveynlerin çocuklarını bu spora gönül rahatlığı ile yönlendirmelerini tavsiye etmekteyiz.Bu hafta sonu 17-18-19 Ocak tarihlerinde (08:00-18:00 saatleri arasında) İlimizde yapılacak olan Federasyon kupasını çocuklarınızla birlikte izleyerek onların sempati kazanmalarını sağlayıp buz pateni sporuna yakınlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Tüm Kocaeli halkını Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonuna bekliyoruz.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —