Tarih: 16.01.2012 14:48

Büyükşehir'e anlamlı teşekkür!

Facebook Twitter Linked-in

Derince Gelişim Gönülleri Derneği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Sivil Toplum Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ile bir araya gelen dernek yöneticileri Sivil Toplum Merkezi’nin çalışmalarına gösterdiği ilgi ve katkılar için teşekkür etti.

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE

 

Sivil Toplum Merkezi’nin Fuar içindeki binasında gerçekleşen ziyarete Derince Gelişim Gönülleri Dernek Başkanı Celal Bayraktar, yönetim kurulu üyeleri Metin Kanık, Özkan Naz, Mehmet Şahin, Eyüp Usta ve Muhammed Ertuğrul katıldı.

 

 

BAŞKAN BAYRAKTAR’DAN TEŞEKKÜR

 

Ziyarette konuşan dernek başkanı Celal Bayraktar, Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki sivil toplum kuruluşlarını aynı çatı altında toplamak amacıyla hayata geçirdiği Sivil Toplum Kuruluşu’nun kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Merkez sayesinde çalışmalarını ücretsiz ve konforlu bir mekânda yapabildiklerini anlatan Başkan Bayraktar, “Burası adeta ikinci adresimiz oldu. Kongre ve eğitim faaliyetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Eskiden çalışmalarımız için gerekli mekânı bulmakta oldukça zorlanırdık. Büyükşehir Belediyesi’nin bize verdiği imkânlar için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

STK’LARA ÖNEM VERİYORUZ

 

Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ise, Kocaeli’ndeki sivil toplum kuruluşlarının kentin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının bugüne kadar çeşitli olanaksızlıklar nedeniyle çalışmalarını zor koşullar altında yaptığına değinen Görüm, “Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Sivil Toplum Merkezi hayata geçti. Derneklerimiz burada toplantılarını ve eğitim faaliyetlerini yapıyor. Bunun yanı sıra yazışmaları ve evraklarını kendilerine verilen alanlarda arşivliyor. Onların iyi şartlar altında çalışmaları için biz de elimizden gelen katkıyı sunuyoruz” dedi. Görüm, ayrıca ziyaretlerinden dolayı Derince Gelişim Gönülleri Derneği üyelerine teşekkür etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —