Tarih: 29.08.2012 14:28

Büyükşehir'den şok açıklama!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel'in Ereğli sahiline yaptırdığı ve tartışmalara neden olan, önce gece de fırtınada yıkılan tahta paravanların sabote edilerek söküldüğünü açıkladı.

 

 

İŞTE BÜYÜKŞEHİR'İN AÇIKLAMASI:

 

 

 

 Karamürsel Ereğli’de Kadınlar Plajı için yapılan ve sezon sonunda kaldırılacak olan portatif ahşap perdelerin somunları sökülmek suretiyle yıkıldığı belirlendi. Yapılan sabotajın ardından ahşap perdeler hemen onarılarak plaj tekrar kadınların hizmetine sunuldu.

 

 

 

PORTATİF AHŞAP PERDELER SEZON SONUNDA KALDIRILACAK

 

 

Kadınlardan gelen talepler doğrultusunda Karamürsel Ereğli’de yapılan Kadınlar Plajı, önceki gece kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. Sezon sonunda sökülmesi planlandığı için portatif olarak kurulan ve beton zemine somunlarla tutturulan ahşap perdeler somunları sökülerek yıkıldı.

 

 

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERCE SOMUNLAR SÖKÜLDÜ

 

 

Emniyet ve uzman personelle yapılan kontrollerde, ahşap perdelere ait somunların yola bakan taraftakilerin söküldüğü, denize bakan taraftakilere ise dokunulmadığı tespit edildi. Görgü tanıklarının belirttiklerine göre de gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerce somunları sökülerek ahşap perdeler yıkıldı.

 

 

ZEMİNDE HİÇBİR TAHRİBAT YOK

 

 

Yapılan incelemelerde beton zeminde rüzgârın etkisiyle oluşabilecek hiçbir tahribata rastlanılmadı. Rüzgârın etkisiyle yıkılması durumunda zeminde ve somunlarda tahribat olması gerektiği ancak böyle bir ize rastlanılmadığı belirtildi. Emniyetin olayla ilgili soruşturması ise sürüyor.

 

 

KADINLAR PLAJI HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

 

 

 

Öte yandan portatif olarak yapılan ahşap perdeler Büyükşehir tarafından tekrar yerine monte edildi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kadınlar Plajı, sezon sonuna kadar hizmet vermeye devam edecek.

 

 

 

KAFALARDAKİ PERDELER KALKMALI

 

 

 

Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kadınlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda böyle bir hizmet sunduklarını söyledi. İnsanların kafalarındaki perdeleri atmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Birbirimizin yaşam tarzına saygı göstermeliyiz. Bu plaj kadınlara duyduğumuz saygının göstergesidir” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —