Tarih: 12.04.2012 11:03

Büyükşehir’den Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personelinin ağız ve diş sağlığını korumak için bünyesinde kurduğu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hizmet veriyor. Diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi gibi hizmetlerin verildiği merkez 2011 yılında bin 827 kişiyi tedavi etti. Bir hekim ve iki hemşirenin görev yaptığı merkez bu sene ise 380 kişiye hizmet verdi.

 

 

20 YAŞ DİŞ ÇEKİMİ

 

 

Dünyada en önemli sağlık sorunlarından birisi olan diş ve diş eti hastalıkları için Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile personeline hizmet veriyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen merkezde Büyükşehir personeli diş muayenesi, çekimi, röntgen, kanal tedavisi, gömülü 20 yaş diş çekimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

 

 

GÜNDE 10 HASTA

 

 

Büyükşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde günde yaklaşık 10 hasta tedavi olurken 2012 yılında 380 hastaya hizmet verildi. 1 uzman hekim ve iki hemşire ile çalışmalarını sürdüren merkezde hijyen ön planda tutuluyor. Modern tıbbi cihazların kullanıldığı merkezden önceden telefonla randevu alınarak faydalanabiliniyor. Büyükşehir personeli, merkeze 331 66 14 numaralı telefon numarasının 3903 dahili numarasından ulaşabilir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —