Tarih: 07.12.2011 17:36

Büyükşehir sıcak havayı değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı uygun hava şartları değerlendirilerek kentin her köşesinde asfalt yama ve asfalt serim işleri yapıyor. Kış ayını sorunsuz geçirmek için seferber olan fen işleri ekipleri, çalışmalarını hava koşullarına göre devam ettirecek.

 

 

SICAKLAR FIRSATA ÇEVİRİLDİ

 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kartepe, İzmit, Karamürsel ve Başiskele bölgelerinde çalışmalar hızla devam ediyor. Pastırma sıcaklarını fırsata çeviren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi fen işleri ekipleri, Kartepe Maşukiye bölgesinde asfalt serimleri ve kaldırım çalışmaları yapıyor. Diğer ilçelerde ise ana arter ve ara sokaklarda sürdürülen çalışmalar hava koşullarına göre devam edecek.

 

 

İZMİT’TE KIŞA HAZIRLIK

 

İzmit ilçesinde pek çok noktada asfalt yama çalışmaları devam eden Fen İşleri Ekipleri, Sanayi Mahallesi ve kent merkezinde kışa hazırlık çalışmaları yapıyor. Yoğun kullanım nedeni ile bozulan veya yama ihtiyacı olan bölgeler fen işleri ekiplerince onarılıyor. Bakım ve onarım çalışmaları devam eden sokak ve caddeler kış ayında yağmur ve çamurdan etkilenmemesi için hazırlanıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —