Büyükgöz’ün Bulgaristan Temasları

Büyükgöz’ün Bulgaristan Temasları

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bulgaristan’a giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bulgar-Türk ekonomi zirvesine katılarak sunumda buldundu.

Başkan Büyükgöz ayrıca Şumen Belediye Başkanı Hristo Hristov ile de bir araya geldi

 

Başkan Büyükgöz’ün Bulgaristan temasları. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bulgaristan’a gitti. Bulgaristan’ın Şumen vilayetinde düzenlenen Bulgar-Türk ekonomi zirvesine katılan ve sunumunda yerel yönetimlerin ve iş dünyasının Balkanlarda inşa ettiği dostluk köprüsünün önemine değinen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bulgaristan, Şumen'de düzenlenen Bulgar - Türk Ekonomi Zirvesi'ne konuşmacı olarak katıldım. Yerel yönetimlerin ve iş dünyasının Balkanlarda inşa ettiği dostluk köprüsünün önemine değinerek bu çerçevede yerel diplomasi faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğimizin altını çizdim” ifadelerini kullandı.

ŞUMEN BELEDİYESİNE ZİYARET

Zirvenin ardından Şumen Belediyesi’ni ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mevkidaşı Hristo Hristov ile bir araya geldi. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yerel diplomasi temaslarımızı, Shumen Belediyesi'nin ziyareti ile sürdürüyoruz. Değerli mevkidaşım Hristo Hristov ile yaptığımız görüşmelerde ikili ilişkilerin geliştirilmesi, kurulabilecek işbirlikleri ve her iki kentin tarihi ve kültürel miraslarını ele aldık. Sayın Hristo'ya Türkiye'nin en önemli menzil külliyelerinden birisi olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin yer aldığı bir tablo hediye ettim. Değerli mevkidaşıma ve Şumen Belediyesi'ne nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor; karşılıklı iş birliğimizin güçlenerek sürmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Bulgaristan temaslarını tamamlayan Başkan Büyükgöz Gebze’ye döndü.

--



Eceabat’da emniyet ekiplerince öğrenciler bilgilendirildi

Özel çocuklara özel ziyaret

Bulanık’ta "Aylık Güvenlik ve Asayiş Toplantısı" yapıldı

Tokat Şehir Müzesi 147 bin ziyaretçiyi ağırladı

Garanti BBVA, Techstars Istanbul’un ana partneri olarak Startup Weekend’de yer aldı

Esenyurt’ta uyuşturucu operasyonu

Barış Kanbak: "Ülkemizde gençlere şans verebilmek bazen cesaret istiyor"

Tekirdağ’da kaçak hayvan sevkiyatına 102 bin lira ceza

Sokak hayvanları için geri dönüşüm projesine sürdürülebilirlik ödülü

Şanlıurfa’da akıl almaz olay: Ev kendiliğinden yanıyor iddiası

Kadın çiftçilere yönelik eğitimler sürüyor

Başkan Aydın tarihi başarı yakalayan kardeşleri ağırladı

Yıllardır bitmeyen yolda çalışmalar sürüyor

Çekirdek aile küçüldü, yalnız yaşam arttı

Hisarcık’ta Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi

Kütahya’da parlayan yıldızlar sahne aldı

Altıntaş’ta öğrencilerin akademik başarısı masaya yatırıldı

Aracın altında sıkışan motosiklet böyle çıkarıldı

Emet’te lise öğrencilerine "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası" başlıklı konferans

Her emekli çalışanın aylığı kesilmiyor

Araba camlarında buzlanma oluşmaya başladı

Tofaş Spor Salonunda dehşet...

AK Parti Sivrihisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi

Elazığ’da hafif ticari araç, temizlik aracına çarptı: 1 yaralı

22. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali Bahçelievler’de başladı

Söke Müftülüğü’nde 2025 yılında 100 çift ’evet’ dedi

Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi

Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda

Denizli OSB’den yerli ve milli üretime güçlü destek

Kuşadası’nda eczacılık gündemi masaya yatırıldı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.