Tarih: 31.08.2016 08:29

BÜYÜK ZAFERİN 94'ÜNCÜ YILI

Facebook Twitter Linked-in

GEBZE'DE 30 AĞUSTOS TÖRENİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94'üncü yılı tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de kutlandı. Törenlerin ilk durağı Gebze Cumhuriyet Meydanı oldu. Meydan’da gerçekleşen tören Gebze Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi ve Gebze Garnizon Komutanlığı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlandı. Ardından program yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile son buldu. Burada gerçekleşen kutlama programına Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediye Başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan Cumhuriyet Meydanı’nda törenin sorasında Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan tarafından kaymakamlık binasında tebrikleri kabul etti. 

gebze.jpg

DİLOVASI'NDA 30 AĞUSTOS TÖRENİ
Dilovası’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Dilovası Demokrasi Meydanı Atatürk Anıtı önünde başlayan törene Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Deniz Barış Keser, kurum ve okul müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile devam eden program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Garnizon Komutanı Jandarma Yüz Başı Deniz Barış Keser'in konuşması ile sona erdi. Programın ardından Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin makamında tebrikleri kabul etti.

dilovasi-002.jpg

DARICA'DA 30 AĞUSTOS TÖRENİ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94'üncü yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da coşkuyla kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:30 da başlayan kutlama törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kışla Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikler, Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağımızın göklere çekilmesi ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören son bulurken, Darıca Kaymakamlığı’nda protokol üyelerinin tebrikleri kabulü ve verilen kokteyl ile Zafer Bayramı etkinlikleri sona erdi.

darica-002.jpg

ÇAYIROVA'DA 30 AĞUSTOS TÖRENİ
Çayırova'da da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi törenle kutlandı. Çayırova Kaymakamlığı önündeki tören, Atatürk büstü önüne Çayırova Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çayırova Belediyesi'nin çelenk sunumu ile başladı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Çetin Malkoç, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve gaziler törene katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninin ardından kaymakamlık binasında kokteyl verildi. OSMAN YÜREKLİ

cayirova-004.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —