Tarih: 01.12.2011 17:20

Burhaniye'de zehir tacirleri yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan zanlılardan C.K. ve O.K. tutuklanarak cezaevine konurken diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldılar. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz Pazar günü aldığı bir istihbaratı değerlendiren Pelitköy jandarması esrar alemi için bir araya gelen H.Ü,AC ve A.K adlı gençleri takibe aldı.

 

 

.Pazartesi sabahı belde girişinde bir araya gelen gençlerden H.Ü. jandarmayı fark edince elindeki gazete kağıdına sarılı 4 gram esrarı yol kenarına fırlattı. Gözaltına alınan gençlerin esrarı C.K. ve O.K.’den aldıklarını bildirmesi üzerinde bu iki zanlının evlerinde arama yapıldı. Yapılan ev aramasında C.K.’nin bahçesinde kurduğu serada 45 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi. Aynı kişiye ait hurdalıkta yapılan aramada da 800 gram kubar esrar bulundu. 

 

 

Zanlılar, jandarmada yapılan sorgularının ardından adliyeye çıkarılırken C.K. ve O.K. tutuklandı. C.K. Burhaniye cezaevine konurken yaşı 18 den küçük olan O.K.’de Kepsut Çocuk Cezaevi’ne gönderildi. Diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —