Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün öncülüğünde düzenlenen 2'nci Halk Oyunları Şenliği yoğun ilgi gördü.

Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün öncülüğünde düzenlenen 2'nci Halk Oyunları Şenliği yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinliğe, 13 ekip halinde 350 öğrenci katılırken, yurdun dört bir yanından oyunlar oynandı.

Eski Kütüphane önünde toplanan halk oyunları ekipleri Hürriyet Caddesinde düzenlenen kortej yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Meydanına gelirken, burada sergilenen oyunlar büyük ilgi gördü. Anaokulu öğrencisinden lise öğrencilerine kadar 350 öğrenci 13 ekip halinde sahne alırken, gösteriler büyük alkış aldı. Etkinliği, Kaymakam Hüseyin Öner, CHP'li Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.M.Oğuzhan İlban, AKP İlçe Başkanı Feridun Soykök. CHP İlçe Başkanı Ergün İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve yaklaşık bin 500 dolayında vatandaş izledi. Etkinliğin sonunda, protokol üyeleri de yetişkinlerle birlikte oyunlar oynadı. Çok sayıda veli, çocuklarının fotoğraflarını çekebilmek için bir birleriyle yarıştı. Ekinlikte görev alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ekiplerin yöneticilerine birer plaket verdi. Etkinlikte görev alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı Öğrencilerden Nehir Nil Duran, "Ben Mustafa Keskin İlkokulu 4/A öğrencisiyim. Halk oyunları şenliğine katıldım. Sabahleyin stadyumdaydık. Akşam da buradayız. Çok mutluyuz. Herkesin çocuk bayramı kutlu olsun" dedi. Damla Öğmen de, " Halk oyunlarını çok seviyorum. Çok eğlendik. Mutluyuz" dedi. Etkinliğe katılan ekiplere teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner, "Bu akşam yine Cumhuriyet Meydanında Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu halk oyunları şenliği ile final yaptık. Çok güzel bir katılım söz konusuydu. Bu vesileyle, bu güzel ülkeyi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, bu günlerde de yine vatana canlarıyla emek veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi anıyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Etkinlikte görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bülent Dükancı da," Burhaniye Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü olarak bu yıl 2'ncisini gerçekleştirdiğimiz halk oyunları şenliğimize yaklaşık 13 ekibimiz ve 350 öğrencimiz katılmıştır. Programın sonunda, hep beraber, protokolle beraber halkla iç içe finalimizi yapmış bulunmaktayız, Tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı

Burhaniye’de Halk Oyunları Şenliği Yapıldı



Posof Belediyesi’nden yolda kalan tır şoförlerine sıcak çorba

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybett

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Denizli’ye geliyor

Basketbol Süper Ligi: Aliağa Petkimspor: 91 - Trabzonspor: 105

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu

Arkadaşıyla şakalaşırken bıçağın üzerine düşen genç yaralandı

Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Kocaelispor: 0 (İlk yarı)

Trendyol 1. Lig: Vanspor FK: 0 - Ümraniyespor: 1

Jandarmadan tarihi eser operasyonu

Kastamonu’da çaldıkları araçla yakalanan şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da 2 katlı ev alev alev yandı

Iğdır’da bir araçta 12 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Uyuşturucu hapla yakalanan 2 kişi tutuklandı

Siirt’te park halindeki kamyonet yandı

Merkez Bankası Başkanı Karahan’ın annesi Uşak’ta toprağa verildi

Türkiye’nin en hızlı maratonu yine Mersin’de koşuldu

Elazığ’da amatör maçta kavga

Cinayetle sonuçlanan bıçaklı kavganın zanlıları adliyeye sevk edildi

Siirt’te yabancı uyruklu 4 kişinin midesinden 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Kocaelispor: 0 (Maç devam ediyor)

Stanimir Stoilov: "Ligin en iyi takımlarından birine karşı önemli galibiyet aldık"

Yolunu şaşıran vaşak Torul ilçe merkezine indi

Diyarbakır’da trafik kazası: Araç yan yattı, 2 kişi yaralandı

Selendi Belediyespor üçte üç yaptı

Burak Yılmaz: "Rize ve Başakşehir maçlarının ardından burada olmayacağım"

Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı

ASKİ ve Gölbaşı Belediyesi’nden Cemal Gürsel Caddesi’nde altyapı seferberliği

İstanbul Boğazı’nda gökkuşağı şöleni

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"

Esenler’de Uluslararası Dünya Çay Günü Coşkusu: Vatandaşlara 55 çeşit çay ikram edildi

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.