Tarih: 21.05.2012 16:47

Bulduğu 25 bin TL'yi sahibine teslim etti!

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 10 seneyi aşkın bir süredir faaliyet gösteren ve Hasan Tandoğan'a ait Salon 61 isimli kıraathanede yaşanan olay insanlık henüz ölmemiş dedirtti.

 

 

 

Alınan bilgilere göre, söz konusu kıraathanede bir süre oturan bir kişi montunu masanın üzerinde unutarak kıraathaneden uzaklaştı. Bir süre sonra Salon 61'in sahibi Hasan Tandoğan masa üzerinde unutulan montu gördü ve askılığa asmak istedi.

 

 

 

Montu eline aldığında gerektiğinden ağır olduğunun farkına varan Tandoğan, montun ceplerini kontrol etti ve montun iç cebinde içi para dolu bir zarf ve Osman Uygar ismine kayıtlı bir nüfus cüzdanı buldu. Etrafında montun kime ait olduğunu soran Tandoğan, montun sahibini bulamadı. Monttaki 25 bin 300 TL parayı sayan kıraathane sahibi en doğrusunu yaptı ve polisi çağırarak, parayı polis ekiplerine teslim etti. 'Kim olsa aynısını' yapar diyen ve bulduğu parayı eline alarak fotoğraf çektirmekten bile çekinen kıraathane sahibi Hasan Tandoğan'ın bu hareketi herkesten takdir topladı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —