Tarih: 09.05.2013 14:40

“Bulaşıkçılıktan bu noktaya geldim”

Facebook Twitter Linked-in

KİHMED tarafından düzenlenen “Bir insan bir öykü” programına katılan Özsar Restoran’ın sahbi Mehmet Ali Sarı, azimle çalıştım bulaşıkçılık yaparak başladığım bu meslekte çok çalışarak bu noktaya geldim” dedi.

 

KİHMED(Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği) tarafından her hafta düzenlenen “bir insan bir öykü” programının bu haftaki konuğu Özsar Restoranlarının sahibi Mehmet Ali Sarı oldu. KİHMED Dernek binasında düzenlenen söyleşiye KİHMED Başkanı Zafer Sevil, dernek yöneticileri, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

 

Örnek insanları konuk edeceğiz

 

Söyleşinin açılışında konuşan KİHMED Başkanı Zafer sevil, ”Hem öğrencilerimize, hem mezunlarımıza hayat hikâyeleri ile örnek olacak isimleri her hafta derneğimizde konuk edeceğiz. Bu hafta bu söyleşilerimizin ilk konuğu Mehmet Ali Sarı oldu. Onun ilginç hayat hikâyesinin ve azminin tüm arkadaşlarımıza örnek olacağını düşünüyoruz. Ben bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan başta KİHMED Başkan Yardımcısı Sabahattin Yamak ve tüm yönetim kurulu üyelerime ve bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Azimle çalıştım ve bu noktaya geldim

 

Söyleşiye katılan Özsar Restorandın sahiplerinden Mehmet Ali Sarı ticaret hayatına atılırken ve bulunduğu noktaya gelirken yaşadıklarını söyleşiye katılanlarla paylaştı. Sarı ,”Bu işlere başladığımda hiçbir şeyimiz yoktu. Lokantalarda çalışarak hatta zaman zaman bulaşıkçılık yaparak bu noktaya geldim. Ama her şeyden önce çok çalıştım ve önüme çıkan engellerden hiç yılmadım. Şimdiki gençlere tavsiyem, çok çalışmaları ve kendilerine engel olacak sıkıntılardan, problemlerden korkmadan azimle mücadele etmeleri. Allah çalışanları asla mağdur etmiyor. Hiçbir emek karşılıksız kalmıyor. Mutlaka gayretinizin karşılığını alırsınız” şeklinde konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşinin ardından katılımcılar Sarı’ya çeşitli sorular yönelttiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —