Tarih: 11.11.2011 11:41

Bu yürüyüşe hepiniz davetlisiniz!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye’si 14 Kasım Diyabet Günü nedeni ile Derince Çınarlıdere’de Diyabet ve Doğa yürüyüşü düzenledi. Bu sene ikinci kez gerçekleşecek sağlıklı yaşam yürüyüşü 12 Kasım Cumartesi günü saat 07.45’te başlayacak. Yürüyüş için yarım saat önce Kocaeli Devlet Hastanesi’nden otobüs kaldırılacak.

 

SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ

 

Büyükşehir Belediyesi,  günümüzde milyonlarca insanda bulunan Diyabet hastalığına dikkat çekmek ve yürüyüşe teşvik etmek amacı ile bu sene ikinci kez yapılacak sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştiriyor. Kocaeli Devlet Hastanesi ile ortaklaşa yapılacak etkinlik Derince İlçesindeki Çınarlıdere’de yapılacak. Adeta saklı bir cennet olan Çınarlıdere Mesire Alanındaki yürüyüşte ayrıca kan şekeri ölçümü yapılacak.   

 

DİYABETTEN KURTULMAK İÇİN DANS EDİN

 

Diyabet hastası olma en çok hareketsizlik ve sağlıksız beslenme risk gruplarında görülüyor. Diyabetin belirtileri arasında ise sık idrara çıkma, kilo kaybı, halsizlik ve aşırı susama görülüyor. Uzmanlar diyabeti önlemek için ise hareket etme, dans etme, yüzme ve bisiklet kullanma gibi önerilerde bulunuyorlar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —