Tarih: 24.05.2020 13:34

Bu yıl içinde Alınabilecek En İyi Telefonlar

Facebook Twitter Linked-in

Günümüzde teknoloji geliştikçe kullandığımız cihazların donanımları yazılımlar karşısında yetersiz kaldığını görüyoruz. Hali ile bu durum akıllı telefonlarımızdan vazgeçmemize de neden oluyor. Dolayısı ile gelişen bu teknolojiye uygun yanı zamanda bütçe ve performans odaklı bir akıllı telefon arıyorsanız, yazımızda alabileceğiniz bir kaç telefon modelinden bahsedeceğiz.

 

Teknoloji Sitesi genel anlamda bir arayış içinde olanlara bazı bilgiler verse bile, Öncelikle kendi ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekiyor. Telefon tercih ederken şu soruya öncelikle cevap vermeniz sizi kararsızlıktan kurtaracaktır.

 

Android mi istiyorum? Yoksa iOS mu?

 

İlk olarak alışkanlıklarınız açısından bir iPhone model bir telefon mu kullanabilirsiniz ya da Android işletim sistemine sahip bir cihaz mı? öncelikle buna bir karar vermeniz gerek.

 

Ayırabileceğiniz bütçeniz ne kadar?

Akıllı telefon terich ederken en önemli konulardan birisi de hali ile bütçe oluyor. Bütçenizi belirlediğinizde, bu bütçe ile bir amiral gemi modeli alabiliyor musunuz?

 

Akıllı Telefon kullanmada ki ihtiyacınız nedir?

Bir akıllı telefonda özellikle performansa mı ihtiyacınız var? Ya da fotoğraf kalitesinin ve kamera performsının yüksek olması mı sizi tatmin edecek?

 

Bu soruların yanıtlarını kendinize verdikten sonra telefon modellerine göz atabilirsiniz.

 

2020’nin en iyi telefon modelleri neler?

2020’de Android ve iOS modeller arasında ki en iyi telefon modelleri yukarıda ki gibi olup, günün sonunda kullanıcıların tercihlerine bağlı olarak değişmektedir.

Şayet en iyi iPhone modelini diyorsanız iPhone 11 tercih edebilirsiniz. Ancak en iyi kamera yeteneklerine sahip olan bir iphone modeli arayışında iseniz iPhone 11 Pro Max almanız daha mantıklı olacaktır.

Android telefonlara bakacak olursak OnePlus 8 5G modeli en iyiler arasında yer alıyor. OnePlus 8 5G’nin sizi donanım ve performans bakımından tatmin edeceğini umuyoruz.

En iyi bütçe performans modeli olarak ise iPhone SE 2020 modelini sizlere tavsiye edebiliriz.

Android tarafında ise yine bütçe performans açısından tercih edilebilir model ise Samsung A20 modelini önerebiliriz.

Şayet şarj konusunda uzun süre kullanıma ihitiyaç duyuyorsanız, Moto G7 Power ihtiyacınızı rahatlıkla görecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —