Tarih: 18.07.2018 13:18

Bu Takımlar Yemekleri Ziyafete Dönüştürüyor!

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle yemek takımı bir masanın şıklığında en belirleyici olan unsurdur. Ancak artık bu şıklığı yemek masalarınıza kazandırmakta asla zorlanmayacaksınız. Çünkü tamamı muazzam bir duruş sergileyen tasarımlara ulaşmak çok kolay!
Yeni tasarımlar markaların yeni koleksiyonları ile birlikte görücüye çıktı. Bu yemek takımı modelleri eşsiz dizaynı ile ön plana çıkıyor. Son yıllarda yuvarlak tabaklara alternatif olarak kare şeklinde dizayn edilen modeller de tercih ediliyor. Dolayısıyla tasarımların şekli de daha geniş bir seçenek sunabiliyor. Bu tasarımlar için geniş bir bütçe ayırmak da gerekmiyor.
 
Desenli Yemek Takımı Modelleri Revaçta!
Halen sade bir duruş sergileyen modellerin bir hayli ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Ancak çeşitli desenlerle şıklığı taçlandırılmış olan tasarımlar çok daha fazla ilgi görmeye başladı. Bu tasarımlar arasında çiçek desenleri ön plana çıkarken motif şeklinde çizimlerin yer aldığı modellerin de beğeni aldığını söyleyebiliriz. Osmanlı motifleri son dönemde tabak süslemelerinde sıklıkla kullanılmaya başlandı.
Aynı zamanda modern çizimlerin de kullanıldığı tasarımlar da seçenekler arasında yer alıyor. Ancak bu ürünler arasından seçim yaparken sadece tasarımına bakmayın. Kaliteli ve dayanıklı olmalarına da özen göstermelisiniz. Aynı zamanda bulaşık makinesinde yıkanabilen modellere yönelmeniz de önemli olabilir. Porselen ya da seramik modellere alternatif olarak cam yemek tabaklarına da yönelebilirsiniz.
 
Yemek Yakımı Modellerinde Cazip Fiyat Sunan Site
Eğer modelleri incelerken aynı zamanda beğendiğiniz bir tasarımı satın almayı da istiyorsanız https://www.bernardo.com.tr/yemek-takimlari adresine tıklayın. Çünkü bu adreste pek çok tasarım için yüksek oranda indirimler uygulanıyor. Bu sayede ayırdığınız bütçeden bir tasarruf yapmanız da mümkün olabilir. Gayet şık bir görünüm sergiliyor olmaları da cabası!



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —