Tarih: 09.12.2011 17:12

Bu kongreye herkes davetli

Facebook Twitter Linked-in

Can Sönmez yaptığı açıklamayla kamuoyunu 24 Aralık’ta yapılacak olan Gebzespor Kongresi’ne davet etti. Sönmez açıklamasına kulüpte emeği geçen yöneticilere teşekkür ederek başladı. Açıklamada şu cümlelere yer verildi; “1955 yılında kurucu başkanımız rahmetli Rafet Yüce ağabeyimize ve 7 arkadaşına ölenlere Allahtan rahmet mekanlarının da cennet olmasını diliyoruz. Bize böyle bir kulübü bıraktıkları için halen hayatta olan kurucu üyelerimizden Ahmet Ataç ve Mazhar Ermedir’e ve Gebzespor Kulübü’nü profesyonel lige taşıyan tüm başkanların ve emeği geçen yöneticiler adına Şendoğan Tezyüksel’e teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

Sönmez, "Son dönemlerde Gebzspor Kulübü’nü 2. Lig’e taşıyan Şevki Demirci başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve tüm başkanlarımıza kulübümüzü buralara taşıdıkları için en derin saygılarımı sunarım. Genel kurul sürecinde Ali Rıza Demirçeviren, Feyzi İlhanlı, Telat Kızılkan ve Fatih Engin Eyüpoğlu başkanlarımıza da hürmetlerimi sunuyorum” dedi. 

 

 

Kulübe sahip çıkılması gerektiğine dikkat çeken Sönmez, “Genel kurul sürecinde değerli başkanlarımızın kulübümüzü tekrar hep birlik ve beraberlik içersinde ayağa kaldırmalarını, Gebzespor Kulübü adına katkı sağlamalarını ve bu insanların kulübe sahip çıkmalarını Gebzspor kulübü adına canı gönülden istiyorum. Bu nedenle 24 Aralık saat 12.00’de yapacağımız kongrede sizleri aramızda görmekten Gebzespor kulübü adına onur ve gurur duyarız” sözleriyle herkesi yapılacak olan kongreye davet etti. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —