Tarih: 12.07.2012 11:58

Bu kitap rehber olacak!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze SİAD’lar Birliği dönem Başkanı Kaşif Şahinkesen, “Bu kitap bundan sonra bölgedeki STK’lara rehber olacak, herkesin azami derecede incelemesini tavsiye ediyoruz” dedi. 

Kitapçığın son halinin tartışıldığı toplantı önceki akşam Tavşancıl Salih Restaurant’ta yapıldı. TÜKSİAD Başkanı ve bölge SİAD’lar Birliği Dönem başkanı Kaşif Şahinkesen başkanlığında yapılan toplantıya; ASİAD, DASİAD, DAGİAD, DİSİAD, GENÇSİAD, GESİDER, KAİSİAD ve TÜKSİAD başkan ve genel sekreterleri katıldı. 

 

Yemeğin ardından basımı yapılacak olan kitapçık katılımcılara dağıtıldı ve kitapçık üzerinde değerlendirmeler yapıldı.   Kitapçığın önsözünü okuyan ve SİAD’ların başkan ve genel sekreterlerine açıklamalarda bulunan Kaşif Şahinkesen, “Yaklaşık 7 aydır üzerinde çalışmalar yaptığımız kitapçığımızı kısa sürede kamuoyu ile buluşturacağız. Bu sorunların çözümü için de ilgili makam ve mevkilere önerilerde bulunacağız. Bugün taslak halinde olan kitapçık basılıp kitap haline gelince herkes çok beğenecek.” dedi. 

 

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda aciliyet taşıyan sorunların bu kitapta sınırlandırılmadığına dikkat çeken Kaşif Şahinkesen, “Yapılan çalışmalar sonucunda birinci derecede aciliyet taşıyan sorunlara yer verdik. Ama bunun devamı gelecek. Bu bölge için hayati önem taşıyan ve bölgemizin geleceğine ışık tutacak projeleri kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz. Tamamı bir yana, sadece bir kaçının bile hayata geçirilmesi durumunda Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın geleceğine büyük ısık tutacağına inanıyorum” dedi. 

 

Daha sonra kitapçık üzerinde tartışmalar yapıldı ve son kez düzeltmelerin yapılması için 3 kişilik bir ekip oluşturuldu. SİAD’ların başkan ve genel sekreterleri de kitabın basımının ardından bölgedeki bir çok kurum ve kuruluşa gönderileceğini ifade ederek, bölgeye yapılacak hizmetlere ciddi katkısı olacağını ifade ettiler. 

 

BAŞKAN DALKILIÇ’A TAZİYE ZİYARETİ!

Toplantının ardından Gebze SİAD’lar Birliği, geçtiğimiz günlerde abisini kaybeden Dilovası eski Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’a taziye ziyaretinde bulundu. Dilovası Bingöllüler Derneği’nde misafirlerini ağırlayan Ercan Dalkılıç, ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. “Kadere inancımız sonsuz” diyen Başkan Dalkılıç, Gebze SİAD’lar Birliği’nin ziyaretinin acılarını bir nebze olsun hafiflettiğine dikkat çekti. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —