Tarih: 08.04.2017 13:55

Bu hafta her sonuç Fener'e yarıyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de sezonun en kritik haftalarından biri oynanacak. Özellikle üst sıraların kaderini belirleyecek iki kritik mücadele var: Trabzonspor-Beşiktaş ve BaşakşehirGalatasaray... Lider Beşiktaş'la fark 11 puan olsa da 4 takım, Fenerbahçe'nin rakibi konumunda. Bu nedenle bu zorlu maçlardan çıkacak her sonuç, Sarı-Lacivertliler'e yarayacak. Beşiktaş kazanırsa, Trabzonspor'la fark açılacak. Tersi sonuçta, zirveyle makas kapanacak.

DEVLER LİGİ ŞANSI

Başakşehir-Galatasaray mücadelesi ise özellikle Kanarya'nın Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürmesi açısından kritik önemde. Fenerbahçe, bu hafta Galatasaray'ı geçebilir ya da Başakşehir'le farkı azaltabilir. Ancak bu senaryoların gerçekleşmesi için olmazsa olmaz; Sarı-Lacivertliler'in yarın Akhisar'ı mağlup etmesi! Fenerbahçebu sezon beklenmedik maçlarda yaşadığı kayıplar nedeniyle şampiyonluk yarışında çok gerilerde kaldı. Özellikle, bir dönem yıkılmaz kale olan Kadıköy'de peş peşe alınan kötü sonuçlar yüzünden...

13 MAÇTA 6 GALİBİYET

Bir dönem sezonu evinde yenilmeden tamamlayan Sarı-Lacivertliler, bu sezon Kadıköy'deki 13 maçın sadece 6'sında sahadan galibiyetle ayrılabildi. Dick Advocaat, benzer bir kaza yaşanmaması için oyuncularına uyarı üstüne uyarı yapıyor. Eğer Fenerbahçe, yarın akşamki maçı kazanmayı başarırsa, haftanın en kazançlı takımı olacak.

LİGDEKİ KADIKÖY KARNESİ

Kayserispor: 3-3

Bursaspor: 0-1

Gaziantep: 2-1

Aytemiz Alanya: 1-1

K.Karabük: 5-0

Galatasaray: 2-0

Beşiktaş: 0-0

Gençlerbirliği: 3-0

Adanaspor: 2-2

Başakşehir: 1-0

Kasımpaşa: 0-0

Osmanlı: 1-0

A.Konya: 2-3




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —