Tarih: 27.06.2016 14:50

BÖYLE OLUR ESKİÇARŞI’NIN İFTARI

Facebook Twitter Linked-in

Yönetimin ev sahipliğinde Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen iftar yemeğine önemli camiaların taraftar grupları da katılırken, Gebzespor tribün lideri Abdulkerim Yıldırım katılım sağlayan tüm taraftar gruplarına teşekkür etti.

Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun her yıl Ramazan Ayı’nda düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl adeta patlama yaptı. Gebzespor yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine yoğun bir katılım olurken, birçok taraftar grubu da mor-beyazlı taraftarlarla aynı masada oruç açmanın hazzını yaşadı.

YÖNETİMİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ
Bu yıl Gebzespor yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yöneticiler de ilgi gösterdiler. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan gece dualarla devam ederken, Eskiçarşı önemli bir organizasyonu kusursuz tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK
Gebzespor tribünlerinin önde gelen isimlerinden Ersin Akyel, İrfan Kaya ve Emre Konak Eskiçarşı’nın iftarına katılan davetlilerle yakından ilgilenirken, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Tribün lideri Abdülkerim Yıldırım, Eskiçarşı’nın iftar yemeğine katılan tüm taraftar gruplarına teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —