Tarih: 28.03.2017 09:34

Boru Rezistansların Kullanım Alanları Nedir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Metal kılıf ile bağlantı ucundan oluşan boru rezistans geniş kullanım alanına sahiptir. Kolay şekillenir ve tüm metal yüzeylere kaynak yapılabilmesini sağlar. Rezistans, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürür. Yüksek ısılara direnç gösterip, nikel, alüminyum ve demir gibi malzemelerden oluşur. Tüm ısıtıcı ürünlerinde de rezistans kullanılır.

Boru Rezistans ve Çalışma Sistemi

Gelişen teknoloji sonucunda geniş bir kullanım alanına sahip olan boru rezistanslar ile mutfak eşyaları, plastik ve ambalaj sanayinde geniş çaplı kullanım alanına sahiptir. Çok kolay şekil aldığı için her metal yüzeye kısa sürede lehimi yapılır. Plastik endüstrisi, ahsap işleme endüstrisi, ambalaj endüstrisi, ev aletleri, döküm endüstrisi ve yüksek vakum uygulamalarında da kullanılır.

Boru Rezistans Teknik Özellikleri Nelerdir?

400 V çalışma gerilimine sahiptir. Güç yoğunluğu ise 5 W/cm²’dir. Dikişli ya da dikişsiz boru opsiyonları içerir. Kare, manşon, üçgen flanş ve bağlantı ucu opsiyonu teknik özelliklerine sahiptir. Çelik ya da nikel, krom alaşımlıdır. Teknik özellikleri Ø 6,5 -8,5 -11 ile L 3000 mm’dir.

Boru Rezistans Çeşitleri Nelerdir?

Serpantinli boru rezistans; ambalaj, paketleme ya da endüstriyel alanlarda kullanılır. Manşonlu boru rezistansı ise istenilen boyutta ve elektriksel güç dengesinde üretilir. Ürünlerin hepsi kalite standartlarına uygun olarak üretilir ve müşteriye sunulur. Düz boru rezistansları ise makine, kimya ve savunma sanayinde kullanabilirsiniz. Elektriksel güç özelliklerinin yanı sıra bağlantı ucu ve kılıf materyalleri sizlerin isteğine göre tasarlanır.

SER REZİSTANS ile geliştirilmiş mühendislik hizmetleri, danışmanlık hizmetleri ve otomasyon çözümlerini müşteri odaklı sisteme dayanarak kısa sürede ihtiyaçlarınıza göre ürünler ile alırsınız. https://www.serrezistans.com/boru-rezistanslar tecrübeli teknik ekip hizmetiyle müşterilerin ısıtma problemlerine kesin çözümler sunulur. Tüm sorunlarınız için kalıcı çözümler sağlanır ve kaliteli ürünler ile üretimlerinizi aksatmadan devam ettirirsiniz. İhtiyaç duyulan tüm otomasyon çözümlerini, montaj, yazılım, teknik destek hizmetlerini profesyonel ekipten alırsınız. Proseslerinizdeki problemlerin çözümü, yeni tasarımlar ve gelişmiş makine parkuru ile sizlere yüksek teknik destek sağlanır. İmalat ve entegrasyon işlemleri neticesinde önemli olan müşteriler memnuniyetini kazanmak. Sizlerin ihtiyacı olan tüm ürünler tek bir adreste bulmanıza imkan tanınır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —