Tarih: 29.05.2015 09:35

‘’Bizim Baraj problemimiz yok!’’

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu Partisi Kocaeli İl Başkanı Bilal Dülger gazetemize yaptığı konuşmada ‘’Bizim baraj problemimiz yok. Barajı tabi ki geçeceğiz. Daha şimdiden Uluslararası Gallup şirketinin anketine sonuçlarına göre 7.4 gözüküyor. Daha seçime 9 gün var ve 24 saat içerisinde bile çok şey değişebilir. Bu konuda yerel basından destek görüyoruz. Tanıtımlarımız ulusal medyada dönmeye başladı.’’ dedi.

‘’Biz sol sadece sol oyları hedeflemiyoruz’’

Biz muhalefete talip değiliz biz iktidara talibiz diyen Dülger, konuşmasını ‘’CHP ile hiçbir ilgimiz yok. Biz ulusalcı bir yapıdayız demokrasiden Cumhuriyet’ten yanayız. Hepimize çok partiden teklif geldi biz yeni tertemiz bir partiden başlayalım dedik. 81 ilin hepsinde varız. Biz sadece sol oyları hedeflemiyoruz biz Türkiye’nin mozaik olduğuna inanıyoruz. Genel başkanımız Emine Ülker Tarhan’ın söylemiyle kendi iradesiyle sandığa gitmeyen ve kararsız 16 milyon insanın oyunu istiyoruz.’’ diye tamamladı.
Anadolu Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nilgün Bagaç yayınladıkları bildirgeyle ilgili ‘’ Kadın erkek eşitliği ile ilgili kanun niteliğine getireceğiz. Biz kadın haklarını çok önemsiyoruz. Partimizden 300’e yakın milletvekili adayı kadın, Kocaeli’de ilk 5 kadın milletvekili adaylarından oluşuyor. Kadınlara karşı işlenen suçlara ağır cezalar getireceğiz ve bunları işleyen kişinin nüfus cüzdanına işleyeceğiz. Evliliklerde çiftlerden psikiyatri raporu alınmasın şart koyulacak. 5’ten az çalışan yerlerde işyerlerinde işverene kadın çalıştırma şartı getireceğiz. Kadın çalışanlara kreş hizmeti sağlayacağız.’’ dedi.

‘’Asgari ücret 2000 lira olacak’’

Anadolu Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Emine Sedef Erbatu yayınladıkları bildirgede ‘’ Çocuk esirgeme yurtlarında 18 yaşından sonra çıkarılan gençlere sığınma evleri yapacağız. Çünkü Türkiye’nin suç oranının %20’si bu çocukları kapsıyor. Gençlerin ilk işe başlangıç  yıllarını sigorta primlerinin %100, diğer ki yıllarda ise %50 biz ödeyeceğiz.   Askeri ücreti 2000 tl yaparak. Milletvekili maaşlarını yarıya düşüreceğiz. Milletvekillerine sadece kürsü dokunulmazlığı sağlayacağız. Onlarda yargılanabilecekler. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —