Tarih: 11.10.2016 08:21

'Bize gelince aslan kesiliyorlar!'

Facebook Twitter Linked-in

 Rakiplerin ekstra motiveyle mücadele ettiğine değinen Demir, "Hedef takım olduk. Rakiplerimiz bize gelince aslan kesiliyorlar" dedi.

Gebzespor’da teknik direktör Cengiz Demir, Kırklareli Yıldırım maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kendi adlarına skorun sevindirici olduğunu belirten Demir sergilenen kötü futbol için ise, "Bazen iyi futbol ve galibiyet bir arada olmuyor. Her takım da her zaman bunu yapamaz. Göze hoş gelen futbol sergilemektense, kazanmayı tercih ederim" ifadelerini kullandı. Takımın iyi futbolda sergileyeceğini dile getiren Demir, "Alınan her galibiyet, takımın iyi futbol sergilemesine katkı sunacak. Oyuncu maç kazanıldıkça kendini saha içinde daha rahat hissedecek. Bu da iyi futbolu beraberinde getirecek. Zamanla iyi olacağımızı her fırsatta dile getiriyorum. Şu aşamada bizim için kazanmak önemli. Taraftarımız rahat olsun, bu takım göze hoş gelen, zevk ve keyif veren futbolda sergileyecektir" diye konuştu.

RAKİPLER ASLAN KESİLİYOR

Rakiplerin kendilerine ekstra motiveyle çıktığını belirten Cengiz Demir, "Gebzespor’a rakip olan ‘aslan’ kesiliyor. Bu geçen sezonda böyleydi. Herkes sahaya bize çelme takmak için çıkıyor, bundan sonra da çıkmaya devam edecek. Bu da Gebzespor’un ‘hedef’ takım olduğunu gösteriyor" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —