Tarih: 20.02.2019 12:46

Biz kazanırsak Çayırova kazanacak

Facebook Twitter Linked-in

Adaylığı açıklandığı günden bu yana çalışmalarına son sürat devam den Yusuf Aksu, bugün basın mensuplarıyla buluştu ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleşen toplantıya Aksu’nun yanı sıra Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkan Vekili Murat Demiral, Çayırova Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Özçelik ve meclis üyesi adayları katıldı. 24 Şubat’taki aday tanıtım toplantısını bildirmek ve seçim süreci için bir araya geldik diyen Özçelik, “Bugün olduğu gibi yarın da dost kalabilmek için seçim sürecinde gerekli hassasiyeti göstereceğiz” dedi. Toplantıda son olarak söz alan ve medya mensuplarını çalışmaları hakkında bilgilendiren Aksu, şunları aktardı;

SORUNLARI BİLİYORUZ
“Dürüst başkan dürüst yönetim anlayışı ile bu seçimlerde yola çıktık. Tüm siyasi partiler meclis üye listelerin teslim etti. Uzun süren bir çalışma yaparak herkesi temsil edecek bir meclis kadrosu ile karşınızdayız. Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi yüzde 50+1. Çayırova’daki sorunlarla ilgili tespit konusunda bir sıkıntımız yok. Okul, otopark, hastane sorunları biliyoruz.

ÇÖZÜM SAADET PARTİSİ
Çayırova’nın çözümü Saadet Partisi’nde. Biz kazanırsak Çayırova kazanacak. 24 Şubat Pazar günü yapacağımız aday tanıtım toplantısında şeffaf bir yönetim sloganıyla programımızı icra edeceğiz. Şeffaf yönetimle ilgili Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bir projemiz var. Vatandaşın üzerindeki yükü kaldıracak hamleler yapacağız. Dijital belediyecilik anlayışını Çayırova’da gerçekleştireceğiz.” Soru cevap kısmından sonra, toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —