Tarih: 05.02.2022 19:22

Bitcoin için babasını bayılttı, bitcoinlerine el koydu

Facebook Twitter Linked-in

Ancak oğul Ghershony uyuşturucu batağına saplandı. The Washington Post gencin, anksiyete tedavisinde yararlanılan Benzodiazepin'i, kokainin yanında büyük miktarlarda kullandığını yazdı. Habere göre bu ilaç, Ghershony'de paranoyaya yol açtı.

ÇAYINA BAYILTICI İLAÇ KOYDU

Ghershony, değerinin düştüğü gerekçesiyle 400 bin dolar değerindeki Bitcoin'i satmak isteyince babası hesaba erişimini durdurdu. Ghershony ise hesaba giriş yapabilmek için planını devreye soktu. Genç, 9 Mayıs'ta babasının mobilya taşımasına yardım ettikten sonra yedikleri yemekte çayına Benzodiazepin kattı.

Talihsiz adam bunun ardından uykuya dalarken Ghershony cep telefonunu alıp Bitcoin'i kendi hesabına attı ve bunun üçte birini Ethereum'a çevirdi: Ghershony, daha sonra uyanacağını düşünerek babasını evde bırakıp gitti. Ancak iki gün sonra babasına ulaşamayan suçlu, babasının eski sevgilisini aradı. Adı açıklanmayan kadın da daha sonra polisle temas kurup evi kontrol etmelerini istedi.

4 AY HAPİS YATTI

Polis ekipleri, adamı yerde hareketsiz bulsalar da ilaçlı çay hakkında bir bilgileri yoktu. Hastaneye kaldırılan adam, 4 gün tedavi gördü.

Ghersony'nin avukatı ve savcılar anlaşınca genç, saldırı suçlamasını kabul etti. Mahkemede konuşan akıl ve davranış sağlığı uzmanı da Ghersony'nin suçunu anksiyete ve Benzodiazepin bağımlığına bağladı.

4 ay 5 gün parmaklıklar arkasında kalan Ghershony'nin iki ay boyunca uyuşturucu ve akıl sağlığı tedavisi görmesine de karar verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —