Birlik ve beraberlik mesajı

Birlik ve beraberlik mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi bir araya geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2019 yılı yerel seçimleri için aday gösterilen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ve İlçe Başkanı Ekrem Karahan ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli aday tanıtım toplantısında Çayırova Belediye Başkanlığına Aday gösterdiği Bünyamin Çiftçi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ve çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu uğurda Çayırova’ya gece gündüz hizmet ettiklerini belirtti.

Çayırova’nın değişim ve dönüşümünü sağlayan tüm yatırımlara imza attıklarını dile getiren Demirci, 31 Mart gününe kadar dur durak bilmeden çalışacaklarını ve gönüllere girmeye devam edeceklerini söyledi. Gerçekleşecek olan yerel seçimden zaferle çıkılacağını ve Çayırova’nın yatırım seferberliğinde gelişimini sürdüreceğini vurgulayan Demirci, “Bize verilen görevi tertemiz bir şekilde, yatırımlarla, vizyon projelerle tamamlamak üzereyiz. Çayırova’mızın dört bir yanına hizmet götürdük. Eğitimden, sağlığa, sanattan spora, ulaşımdan çevreye, altyapıdan üstyapıya kadar dolu dolu yatırımlar gerçekleştirdik. Yaşam şehrim Çayırova’yı inşa ettik. Şimdi ise görevimizi 31 Mart seçimleri sonrasında İnşallah Bünyamin Çiftçi arkadaşımıza teslim etmiş olacağız. Rabbim bu anlamda çıktığınız yolda size ve Büyük Türkiye davasına gönül vermiş herkese muvaffakiyetler versin.” dedi.

“Ak Parti siyaseti, bayrak yarışı ruhuyla yapılan millete hizmet siyasetidir” diyerek ziyaretlerinde Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini ileten AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Çayırova’nın kazanmış olduğu vizyonuna değer katacak çalışmalarla hizmet seferberliğinin devam edeceğini açıklayan Çiftçi, “Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu bu görevi seçim sürecinde el birliğiyle hayırlı bir sonuca ulaştıracağımızdan eminim. Biz bir aileyiz. AK Parti siyasetinde her zaman birlik ve beraberlik vardır. Bu anlamda bizde gece gündüz çalışarak Çayırova’mızdaki hizmetleri daha yükseğe taşımak için gayret göstereceğiz.” dedi.



Antoine Makoumbou: "Bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu"

ABD’li Demokratlar, cinsel istismar suçlusu Epstein dosyasında yer alan 68 yeni fotoğraf yayınlandı

Okan Kocuk: "Avrupa’da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

Yunus Emre Çift: "Play off’u geçip Avrupa maceramızı sürdüreceğiz"

Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum"

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada

Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümdeki binadan düşen parçalar, 3 otomobili hurdaya çevirdi

Yağlıdere’de trafik kazasında bekçi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 2 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu)

Zonguldak’ta bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 1 - Samsunspor: 0 (İlk yarı)

Zeytinburnu’nda binanın çatısından kopan parçalar araçları hurdaya çevirdi

Mudanya Yazaki işçilerinden MESS’in düşük zam teklifine çatal-kaşıklı protesto

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü

Demre’de coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler festivalde tanıtıldı

Bodrum’da kaçak göçmen çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Bağcılar’da iş yerine silahlı saldırı

Trump: "Ukrayna zaman harcadıkça Rusya fikrini değiştiriyor"

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)

Bu yıl ıhlamur değer kazandı

Siirt’te 3 buçuk ayda 54 büyükbaş hayvanı telef olan besicinin zararı 8 milyon lirayı buldu

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu

Açık unutulan tüp paniğe sebep oldu

Cemevinde korku dolu anlar: Elektrik panosu patladı

Ahmed Kutucu bu sezon ilk golünü attı

Galatasaray, Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı

Galatasaray kupada Başakşehir’i ilk kez yendi

Yaylada mahsur kalan vatandaşların belediye ekipleri kurtardı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.