Tarih: 23.09.2019 10:20

Birarabam Araba Fırsatları

Facebook Twitter Linked-in

Nakit parası bulunan kişiler maddi güçlerinin yettiği bir aracı satın alma durumu vardır. Bu sayede zorlanmadan araba sahibi olurlar. Herkes nakit para ile araba sahibi olamaz. Nakit parası olmayan kişilerin araba sahibi olmak için taksitle araba almak dışında herhangi bir seçenekleri yoktur. Ancak taksitle araba alma konusunda da faiz ve vade farkı gibi durumlar ile karşı karşıya gelirler. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalmamanız için Birarabam sizlere faizsiz ve vade farkı olmadan araba sahibi olma imkânı sağlar. İsteyen herkes rahatlıkla 66 ay vade imkânından faydalanarak araba sahibi olabilir.

Birevim Araba Alma İmkânı Nasıl Sağlanır?

Birevim araba alma konusunda da sizlere yardımcı olmaya devam eder. Araba almak isteyen kişiler istemeleri durumunda 80 ay vade seçeneğinden yararlanabilirler. Araba alırken herhangi bir faiz ödemenize gerek kalmaz. Aynı zaman da az taksitler ile borcun ödenme durumu da vardır. Herhangi bir fark ödemenize gerek kalmadan istediğiniz arabanın sahibi olabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için isterseniz birinci el isterseniz de ikinci el araba alma imkânınız vardır. 24 kişilik, 36 kişilik, 48 kişilik, 66 kişilik tasarruf programları içerisinden istediğinizi tercih ederek dâhil olabilirsiniz. Ödeyecek olduğunuz taksitleri kendinizin belirlemesi gerekir. Aynı zaman da isterseniz peşinat ödeyebilir isterseniz de hiç peşinat ödemeden rahatlıkla araba sahibi olabilirsiniz.

Birarabam Kampanyaları Nelerdir?

Birarabam kampanyaları araba alma konusunda büyük oranda fayda sağlar. Sağlanan ilk kampanyalardan birisi faizsiz olarak araba sahibi olmaktır. Herhangi bir faiz ya da vade farkı ödemenize gerek kalmaz. Ödeyecek olduğunuz taksitlerinizi kendiniz belirleyebilirsiniz. Kendi aylık gelirinize göre taksit seçeneklerinizi belirleyebilirsiniz. 80 ay taksit ile araba satın almış olsanız bile borcunuzu erken bitirme şansına sahipsiniz. Peşinat ödemek isterseniz o zaman peşinat ile araba sahibi olabilirsiniz. Ancak hiç peşinat ödemeden araba sahibi olmak isterseniz o zaman peşinatsız olarak araba sahibi olabilirsiniz. Bu da büyük oranda fayda sağlayan durumlar arasında da yer alır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —